• Свеж
Организатор на лента за складирање на лента со лента Организатор за лента за занаетчиска просторија, контејнери за складирање на хартија за завиткување на хартија
zoom_in

Организатор на лента за складирање на лента со лента Организатор за лента за занаетчиска просторија, контејнери за складирање на хартија за

DEN 2235.52

Стока
check Во продавницата

Решетка/ полица со голем капацитет : Оваа решетка за винил ролери со одвоен бар/ пол Чувајте ги вашите големи/ мали ролни со ленти убави, уредни и организирани со погодно чување на истите во држачот за складирање. Држач на метална лента : Изработено од цврсто издржливо метално железо, не деформирано и издржува солза за абење, лесен за употреба. Решетката за складирање на занаетчиски десктоп совршено за сликање, лента, хартија за завиткување на подароци, нишка и складирање на весници, итн. Можеме да ви помогнеме да го организирате вашиот дом! Одлично за голема занаетчиска соба или мала занаетчиска просторија, складирање на РВ или стан и мала куќа за живеење. Заштеда на простор : Држачот за складирање на лента Заштедете повеќе работен простор на работната површина и е погодно за да создадете занаети. Вклучен е целосен хардвер за монтирање, лесен за инсталирање со неколку минути. Услуга по продажба : Ние сме посветени да им обезбедиме на клиентите квалитетни производи, доколку имате какви било прашања, можете да контактирате со нас директно, ние ќе ви обезбедиме 24-часовно упатство за вас. Решетка/ полица со голем капацитет : Оваа решетка за винил ролери со одвоен бар/ пол. Чувајте ги вашите големи/ мали ролни со ленти убави, уредни и организирани со погодно чување на истите во држачот за складирање. Држач на метална лента : Изработено од цврсто издржливо метално железо, не деформирано и издржува солза за абење, лесен за употреба. Решетката за складирање на занаетчиски десктоп совршено за сликање, лента, хартија за завиткување на подароци, нишка и складирање на весници, итн. Можеме да ви помогнеме да го организирате вашиот дом! Одлично за голема занаетчиска соба или мала занаетчиска просторија, складирање на РВ или стан и мала куќа за живеење. Заштеда на простор : Држачот за складирање на лента Заштедете повеќе работен простор на работната површина и е погодно за да создадете занаети. Вклучен е целосен хардвер за монтирање, лесен за инсталирање со неколку минути. Услуга по продажба : Ние сме посветени да им обезбедиме на клиентите квалитетни производи, доколку имате какви било прашања, можете да контактирате со нас директно, ние ќе ви обезбедиме 24-часовно упатство за вас.

- Material:
Metal Iron
- Style:
Modern
- Clean:
Wipe
- Requires simple screw installation:
Features:
- Ribbon holder organizer made from sturdy iron.:
- 4 tier record roll/ webbing holder storage rack.:
- Each pole supports rolls up to 30 lbs. (Removable crossbar).:
- Sutiable for large small craft room/ sewing room/ home/ studio.:
- Help you quickly find the color you need no more digging through drawers, so you'll spend your valuable time creating instead of searching.:
Package content:
1 x Holder/ Rack (Accessories such as ornaments in the picture are not included.):
Note:
- Note:
ribbon not included.
- There may be an error of 1-3 cm due to manual measurement.:
- There may be chromatic aberration due to the difference between the recording lamp and the display. Please refer to the actual product. :

Поврзани производи..