• Свеж
Божиќни Ракавици За Еднократна Употреба Црни Винилни Ракавици Без Латекс За Домаќинство, Ракување Со Храна, Лабораториска Работа И Многу Повеќе 100 Брои/Дедо Мраз К?
zoom_in

Божиќни Ракавици За Еднократна Употреба Црни Винилни Ракавици Без Латекс За Домаќинство, Ракување Со Храна, Лабораториска Работа И Многу Повеќе

DEN 229.44

Стока
check Во продавницата

进口 Повлечете го затворањето. Задебелена пункција-отпорна, разградлива, зелена и издржлива. Пункција и Кинење Бесплатно-подебела проѕирна пластика за да се избегне кинење и пробивање, но сепак доволно истегнување за флексибилност на прстите. Силна Бариера-за кујна или чистење, овие ракавици обезбедуваат бариера од хемикалии, мириси итн. Совршено Амбидекстрозно Вклопување-добро Се Вклопува и со десната и со левата рака за да се избегне забуна. Повеќенаменски ракавици без Прав, одлични како ракавици за услуги за храна, ракавици за чистење, ракавици за подготовка на храна и многу повеќе. Повлечете го затворањето. Задебелена пункција-отпорна, разградлива, зелена и издржлива. Пункција и Кинење Бесплатно-подебела проѕирна пластика за да се избегне кинење и пробивање, но сепак доволно истегнување за флексибилност на прстите. Силна Бариера-за кујна или чистење, овие ракавици обезбедуваат бариера од хемикалии, мириси итн. Совршено Амбидекстрозно Вклопување-добро Се Вклопува и со десната и со левата рака за да се избегне забуна. Повеќенаменски ракавици без Прав, одлични како ракавици за услуги за храна, ракавици за чистење, ракавици за подготовка на храна и многу повеќе.

Поврзани производи..