• Свеж
Movo 4-Pack Universal XLR Podcast Microphone Bundle- Вклучува 4 кардиоидни кондензаторски мики, десктоп микрофон, поп филтри, монтирани шок и кабли за зум, лаптоп, телефон- комплет за старт?
zoom_in

Movo 4-Pack Universal XLR Podcast Microphone Bundle- Вклучува 4 кардиоидни кондензаторски мики, десктоп микрофон, поп филтри, монтирани шок

DEN 3039.20

Стока
check Во продавницата

Комплет за стартување на домашни студио : Вклучува 4 микрофони за кондензатор на кардиоидни поларни образец, прилагодливи таблети за микрофон, најлонски мрежни филтри за поп-кабли, кабли за ветробрани од пена, кабли за шок на микрофон, 3,5мм до-XLR и XLR-до-XLR кабли Квалитет на радиодифузија на микрофон : Разновиден кардиоиден кондензатор микрофони запис 48k Hz/16 битна емитувана квалитетна резолуција на звук без латентност и има моќен одговор на фреквенција од 20 Hz до 20k Hz. Забележете : Овие микрофони бараат +48 V фантомска моќност за работа. 1-годишна гаранција : Го вративме грбот! Нашите производи се дизајнирани да ги олеснат вашите технички проблеми, а не да ги додаваат на нив. Нашиот пријателски тим за поддршка на САД е тука да помогне. Прилагодливо поставување : Задолжителните држачи за микрофон можат да се прилагодат на различни височини, а пакетот поп филтер вклучува флексибилни раце на Gooseck за лесно поставување. Креирај заедно : Снимете го аудио за You Tube, стриминг, интервјуа, подкаст, пеење, музика, гласовно глума, рапување, инструменти и многу повеќе. гаранција_ картичка. гаранција_ картичка.

Поврзани производи..