• Свеж
Ge 100-Пакет RCA Спојка Адаптер, Женски-На-Женски Конектори Во Повторно Запечатување Торба, За Аудио Видео RCA Кабли, Композитни Компонента Продолжувач Барел, Поврзете К?
zoom_in

Ge 100-Пакет RCA Спојка Адаптер, Женски-На-Женски Конектори Во Повторно Запечатување Торба, За Аудио Видео RCA Кабли, Композитни Компонента

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Вклучува 100 Спојки спакувани во торба што може повторно да се затвори Ја продолжува должината на два кабли RCA coax со нивно комбинирање со една спојка. Нема потреба да купувате нов кабел-користете ги постојните кабли. RCA Конектор Компатибилен-аудио и видео. Едноставно & Лесна инсталација со Притискање. Достапно во : 2, 10, 25, 50, & 100 Пакети. ПРОДОЛЖЕТЕ ЈА ДОЛЖИНАТА НА КАБЕЛОТ-100-пакет адаптери-ви овозможува да поврзете два RCA кабли за продолжена должина и да достигнете без губење на квалитетот на звукот/видеото. ИДЕАЛЕН За-домашни системи за забава, телевизори, кабли кутии, Блу-реј, ДВД, конзоли за игри и многу повеќе. СКЛОПУВАЊЕ И РАСКЛОПУВАЊЕ НА ТОРБА Без Напор Со едноставно притискање на дизајнот. Не се потребни алатки. Спакувано во торба што може повторно да се затвори за организирана употреба и складирање – идеално за изведувачи и монтери. RCA КАБЕЛ КОМПАТИБИЛЕН-Овие конектори се компатибилни со сите брендови на кабли СО RCA конектори (аудио и видео). ПРОДОЛЖЕТЕ ЈА ДОЛЖИНАТА НА КАБЕЛОТ-100-пакет адаптери-ви овозможува да поврзете два RCA кабли за продолжена должина и да достигнете без губење на квалитетот на звукот/видеото. ИДЕАЛЕН За-домашни системи за забава, телевизори, кабли кутии, Блу-реј, ДВД, конзоли за игри и многу повеќе. СКЛОПУВАЊЕ И РАСКЛОПУВАЊЕ НА ТОРБА Без Напор Со едноставно притискање на дизајнот. Не се потребни алатки. Спакувано во торба што може повторно да се затвори за организирана употреба и складирање – идеално за изведувачи и монтери.

Поврзани производи..