• Свеж
Корпа за квадратни Канти За Складирање, Организатор За Складирање Во Расадник, Корпи За Подароци За Играчки За Деца, Кеси За Складирање Памучна Ленена Преклопна Ку?
zoom_in

Корпа за квадратни Канти За Складирање, Организатор За Складирање Во Расадник, Корпи За Подароци За Играчки За Деца, Кеси За Складирање Памучна

DEN 207.84

Стока
check Во продавницата

ДИМЕНЗИИ( Л х х х) : 11,8 х 11,0 х 15,7 инчи (30 х 28 х 40 см) СИМПАТИЧНА и СТИЛСКА ЗА СЕКОЕ ОПКРУЖУВАЊЕ : освежувачкиот дизајн и суптилната текстура на овие корпи ги прави одлични парчиња декор за вашиот дом, љубители на миленичиња или нови сопственици на миленичиња. СИЛНА КОНСТРУКЦИЈА и ЛЕСНО НОСЕЊЕ : корпата за складирање стои исправено,Цврстото дно ја задржува формата по секоја употреба,Лесно се чисти со влажна влажна крпа или сунѓер. СТИЛСКИ ЗА СЕКОЈА ОКОЛИНА-Овие канти се достапни во забавни, трендовски и симпатични стилови и бои, совршен додаток на расадник, домашна канцеларија, занаетчиска соба. ОРГАНИЗАЦИСКО РЕШЕНИЕ ЗА ДОМОТ-Најдете место За нокти, детски играчки, списанија, занаетчиски материјали и многу повеќе со овие цврсти, секојдневни канти што можат да се напикаат во плакари, странични маси, под кревети, во коцки за складирање или на полица. ДИМЕНЗИИ( Л х х х) : 11,8 х 11,0 х 15,7 инчи (30 х 28 х 40 см). СИМПАТИЧНА и СТИЛСКА ЗА СЕКОЕ ОПКРУЖУВАЊЕ : освежувачкиот дизајн и суптилната текстура на овие корпи ги прави одлични парчиња декор за вашиот дом, љубители на миленичиња или нови сопственици на миленичиња. СИЛНА КОНСТРУКЦИЈА и ЛЕСНО НОСЕЊЕ : корпата за складирање стои исправено,Цврстото дно ја задржува формата по секоја употреба,Лесно се чисти со влажна влажна крпа или сунѓер.

Поврзани производи..