• Свеж
Кутија За Складирање неродеко Држачи За Бејзбол За Топки Држач За Сушење Држач За Преносна Решетка За Облека Организатори На Плакарот И Капа За Складирање Организ?
zoom_in

Кутија За Складирање неродеко Држачи За Бејзбол За Топки Држач За Сушење Држач За Преносна Решетка За Облека Организатори На Плакарот И Капа За

DEN 209.60

Стока
check Во продавницата

пластика БЕЈЗБОЛ КАПА ОРГАНИЗАТОР СКЛАДИРАЊЕ дизајнот е едноставен, но многу практичен, го користите овој држач за капа за подобро поставување на вашите капи. шапка дисплеј решетката. БЕЈЗБОЛ КАПА ДИСПЛЕЈ СТОЈАТ изработката на овој производ е совршена и ќе имате добро искуство во неговото користење. ДРЖАЧ за КАПА за МАСА лесен, лесен за употреба и движење и лесен за носење при излегување. БЕЈЗБОЛ КАПА ДИСПЛЕЈ ПОЛИЦА ? Лесен и пренослив, исто така многу лесен за носење кога до деформација на шапката. ОРГАНИЗАТОР за ПЕРЕЊЕ алишта Материјалите За Прикажување На Бејзбол Капа И Добрата Изработка Ја Обезбедуваат Неговата Издржливост и Практичност. Пакетот Вклучува 4 х држачи За капа Карактеристики-Боја : проѕирен држач за капа. - Големина : Околу 33,00Х24, 00Х13, 00см/12, 97Х9, 43Х5, 11инч Кутија За Складирање Капа. - Материјал : Пластични Капачиња Стојат. - Транспарентен и видлив, погодно е да се прикажат бојата, стилот и карактеристиките на организаторот за складирање капа. - Подебел пластичен материјал, отпорен на абење, не е лесен за деформација, не Е Лесен За кршење Поддршка За Прикажување Капа. - Може да ја направи шапката не е лесно да се деформира и да ја покаже формата на шапката совршено жичани закачалки. - Погоден за чување и прикажување капи во домови, продавници за капи, продавници, трговски центри и други места Држач За Пластични Капачиња.

Поврзани производи..