• Свеж
СОЛУСТРО КАМЕРА КАМЕРА КАМЕРА КАМЕРА КАМЕРА КАМЕРАТИ ТРИПОД 2 ПЦ за завртки за стоп -стоп резервна копија/Преобратете ги завртките за монтирање на конецот на конец?
zoom_in

СОЛУСТРО КАМЕРА КАМЕРА КАМЕРА КАМЕРА КАМЕРА КАМЕРАТИ ТРИПОД 2 ПЦ за завртки за стоп -стоп резервна копија/Преобратете ги завртките

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Адаптер за завртки за камера од 1/4 до 3/8 : Размислен дизајн, нашиот адаптер за нишки за микрофон усвои згрчена површина за добар зафат, длабоки навои без закопчиња, нема да ве гребете кога инсталирате, со јасни внатрешни навои, без напор за употреба и затегнете после тоа инсталација Адаптер за статив : Широко компатибилност : За употреба на стативи, глави на статив, глави на топки, моноподи, лесни штандови, DSLR/ камери, камкордери и многу повеќе. Адаптер за статив за камера 1/4 до 3/8 : Адаптерот за завртки ви овозможува да конвертирате која било стандардна нишка 3/8 "-16 за вметнување на стандардна завртка 1/4" -20. Завртки за статив 1/4 : Лесно за инсталирање, има слот за слот на дното на 5/8 машки до 3/8 женски и 5/8 машки до 1/4 женски адаптер за завртки за држач за микрофон, можете лесно да инсталирате и Извадете ги, светлина како други адаптер за стоење, погодно за носење. Адаптер за завртки за статив за камера : Мулти-функција : завртката за конверторот може да ги задоволи потребите на повеќето опрема за камера и други додатоци. Адаптер за завртки за камера од 1/4 до 3/8 : Размислен дизајн, нашиот адаптер за нишки за микрофон усвои згрчена површина за добар зафат, длабоки навои без закопчиња, нема да ве гребете кога инсталирате, со јасни внатрешни навои, без напор за употреба и затегнете после тоа инсталација. Адаптер за статив : Широко компатибилност : За употреба на стативи, глави на статив, глави на топки, моноподи, лесни штандови, DSLR/ камери, камкордери и многу повеќе. Адаптер за статив за камера 1/4 до 3/8 : Адаптерот за завртки ви овозможува да конвертирате која било стандардна нишка 3/8 "-16 за вметнување на стандардна завртка 1/4" -20. Завртки за статив 1/4 : Лесно за инсталирање, има слот за слот на дното на 5/8 машки до 3/8 женски и 5/8 машки до 1/4 женски адаптер за завртки за држач за микрофон, можете лесно да инсталирате и Извадете ги, светлина како други адаптер за стоење, погодно за носење. Адаптер за завртки за статив за камера : Мулти-функција : завртката за конверторот може да ги задоволи потребите на повеќето опрема за камера и други додатоци.

Поврзани производи..