• Свеж
КЛИСПИД 4 парчиња Вентилатор Декор За Чиноизерија Преносни Вентилатори Склопувачки Вентилатор Спортски Перформанси Вентилатор Декоративен Танц Фан Фестивал Пер?
zoom_in

КЛИСПИД 4 парчиња Вентилатор Декор За Чиноизерија Преносни Вентилатори Склопувачки Вентилатор Спортски Перформанси Вентилатор Декоративен

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

ПРАЗНИК ТАНЦУВАЊЕ ФАН има широк спектар на апликации, може да се примени на декорација на ѕидови и може да биде за танц, сценски перформанси, ФЕСТИВАЛ фан кога ќе се чувствувате жешко, се што треба да направите е да го земете вентилаторот за преклопување и нежно да го протресете за да добиете кул чувство. ПРЕКЛОПЕН ВЕНТИЛАТОР за ИЗВЕДБА Рачниот Вентилатор За Преклопување Се Одржува Кул, Декорација, Танцување, Сценски Настапи, Забава. Детална Изработка, Вентилаторот За Преклопување Има Едноставен Метод За Користење и Може Подобро да ги Задоволи Вашите Потреби. Прекрасен Дизајн, Движење на Зглобот За Отворање На Големиот Вентилатор, Силен Звук Кога Се Отвора, Лесно Се Отвора и Непречено Се Затвора. СПОРТСКИ НАВИВАЧ Испратете го како добар подарок избор на вашите жени пријатели или член на семејството за да ги импресионирате многу повеќе. ПАРТИЈА ТАНЦУВАЊЕ ФАН Користејќи добри материјали, овој декоративен вентилатор е мал и исклучителен, лесен за земање и удобен за чување. ПРАЗНИК ТАНЦУВАЊЕ ФАН има широк спектар на апликации, може да се примени на декорација на ѕидови и може да биде за танц, сценски перформанси,. ФЕСТИВАЛ фан кога ќе се чувствувате жешко, се што треба да направите е да го земете вентилаторот за преклопување и нежно да го протресете за да добиете кул чувство. ПРЕКЛОПЕН ВЕНТИЛАТОР за ИЗВЕДБА Рачниот Вентилатор За Преклопување Се Одржува Кул, Декорација, Танцување, Сценски Настапи, Забава. Детална Изработка, Вентилаторот За Преклопување Има Едноставен Метод За Користење и Може Подобро да ги Задоволи Вашите Потреби. Прекрасен Дизајн, Движење на Зглобот За Отворање На Големиот Вентилатор, Силен Звук Кога Се Отвора, Лесно Се Отвора и Непречено Се Затвора. СПОРТСКИ НАВИВАЧ Испратете го како добар подарок избор на вашите жени пријатели или член на семејството за да ги импресионирате многу повеќе. ПАРТИЈА ТАНЦУВАЊЕ ФАН Користејќи добри материјали, овој декоративен вентилатор е мал и исклучителен, лесен за земање и удобен за чување. Пакетот Вклучува 4 x Кинески Карактеристики На Вентилаторот-Боја : Зелен вентилатор за кунг фу-Материјал : пластичен вентилатор за изведба на подароци-Компактен, креативен и практичен, лесен за носење, лесен за чување и може да се подари како подарок на вашите деца.

Поврзани производи..