• Свеж
Заградата за безбедносна камера за прилагодување на Uxcell, пластична wallидна монтирање CCTV штанд 110мм висина за монтирање на системот за набудување на домот, бело 2 пар?
zoom_in

Заградата за безбедносна камера за прилагодување на Uxcell, пластична wallидна монтирање CCTV штанд 110мм висина за монтирање на системот за набудување

DEN 174.24

Стока
check Во продавницата

Вкупна висина : 110мм / 4,33 инчи; Големина на основата на монтирање : 80x30mm / 318inch (L*W); Дијаметар на дупката за монтирање : 5мм / 0,2inch; Растојание за монтирање на дупката : 30мм / 1. Погоден за повеќето камери за надзор на надзор и надворешни CCTV на отворено. Оваа заграда за монтирање на wallидови обезбедува одлична заштита, а исто така е и цврста и издржлива. Монтирањето на wallидот е лесно за инсталирање, стабилно и издржливо, не е лесно да се избледи, не е лесно за деформација. Ве молиме, проверете дали големината на заградата е погодна за камерата при нарачката. Материјал : пластика. Вкупна висина : 110мм / инч. Големина на основата на монтирање : 80x30mm / инч (L*W). Дијаметар на дупката за монтирање : 5мм / инч. Растојание за монтирање на дупката : 30мм / инч. Погоден за повеќето камери за надзор на надзор и надворешни CCTV на отворено. Директно монтирање на wallидот, лесен за инсталирање, стабилно и издржливо, не е лесно да се избледи, не е лесен за деформирање. Оваа заграда за монтирање на wallидови обезбедува одлична заштита, а исто така е и цврста и издржлива. Белешка : Ве молиме, осигурете се дека големината на заградата е погодна за вашата камера пред да нарачате.

Поврзани производи..