• Свеж
Doitool 150pcs дупчење полица за завртки за завртки за прицврстување на wallидот за ширење на сувоид, сидра xcm челик дома, фиксирање на ТВ алатка за самопочит табла тип на уд?
zoom_in

Doitool 150pcs дупчење полица за завртки за завртки за прицврстување на wallидот за ширење на сувоид, сидра xcm челик дома, фиксирање на ТВ алатка

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

јаглероден челик Сидро од типот на ударни : Практични прицврстувачи на wallидот се погодни за разни основни материјали и дебелини, како што е гипс табла. Прицврстувач на сув ид : фино изработка и изглед ја обезбедуваат нејзината популарност и практичност. Завртки за експанзија на метал : Одличниот процес на производство го прави да има цврста поддршка, ефикасна и практична. Завртки за прицврстување на суводот : Со добро оптоварување и стабилност, кога ќе ги затегнете завртките, стапалата на експанзијата ќе бидат цврсто на задниот дел од идот. Anchиден сидро : Сидрата и завртките се удобни и лесни за инсталирање и отстранување. јаглероден челик. Сидро од типот на ударни : Практични прицврстувачи на wallидот се погодни за разни основни материјали и дебелини, како што е гипс табла. Прицврстувач на сув ид : фино изработка и изглед ја обезбедуваат нејзината популарност и практичност. Завртки за експанзија на метал : Одличниот процес на производство го прави да има цврста поддршка, ефикасна и практична. Завртки за прицврстување на суводот : Со добро оптоварување и стабилност, кога ќе ги затегнете завртките, стапалата на експанзијата ќе бидат цврсто на задниот дел од идот. Anchиден сидро : Сидрата и завртките се удобни и лесни за инсталирање и отстранување. Список на пакети 50 x прицврстувачи на сув wallид со карактеристики на завртки- Големина : 3. - Доброто изработка и изгледот ја обезбедуваат нејзината популарност и практичност.

Поврзани производи..