• Свеж
USB Дрвена електронска кутија играчка, смешен интерактивен подарок за олеснување на стресот со симпатична тигар, компатибилен со лаптоп компјутерски мобилни телеф?
zoom_in

USB Дрвена електронска кутија играчка, смешен интерактивен подарок за олеснување на стресот со симпатична тигар, компатибилен со лаптоп

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Кутијата е изработена од цврсто дрво, а внатрешните компоненти изградени добро и целосно собрани туш Абс сад сапун кутија за сапун за лифт сапун Деликатна и симпатична. Едноставно може да се стави на вашата работна маса за да ги украси вашиот дом, канцеларија, автомобил, итн. Кога притиснете го копчето, ќе излезе мал тигар, ја достигнува раката и исклучувањето на кутијата, многу смешно. USB напојување, компатибилен со електрична енергија, лаптоп, компјутер, мобилни телефони, не е потребна батерија. Многу добар избор за подароци! Исто така е совршен подарок за роденден, како и за Божиќ. Опис : Откако ќе притиснете прекинувач, полето ќе се отвори и ќе се исклучи, ова доаѓа како што можете да видите на сликата. Поставете го на вашата маса за кафе или биро и почекајте iosубопитност како што се вклучува. Сосема бескорисна кутија која обезбедува бесконечна забава! Секој пат кога ќе го превртите прекинувачот на кутијата, малку прст на тигар се појавува и се исклучува, што е на ист начин кога ќе задееме некого повторно и повторно додека не полуде. : Големина на дрвокрадци : Прибл. 18 * 11 * 8cm / 7.1 "Тежина на пакетот : приближно 507 Gnote : 1. Поради ефектите на осветлувањето, осветленоста на мониторот, поставките за контраст итн., Може да има некои мали разлики во тонот на бојата на сликите и вистинската ставка .

Condition:
100% Brand New
Material:
Wood
Product Size:
Approx. Approx. 18 * 11 * 8cm / 7.1 * 4.3 * 3.1
Package Weight:
Approx. 507g
Note:
1. Due to lighting effects, monitor's brightness, contrast settings etc, there could be some slight differences in the color tone of the pictures and the actual item.:
2. Please allow 1-2mm differs due to manual measurement, thanks.:
3. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:
Package Included:
1 x Wood Box Toy:

Поврзани производи..