• Свеж
Fafeicy мини воздушен цилиндер, пневматски цилиндер, алуминиумска легура на алуминиум со двојно дејство на воздушниот цилиндер, за хемиска, текстилна, електронска и м?
zoom_in

Fafeicy мини воздушен цилиндер, пневматски цилиндер, алуминиумска легура на алуминиум со двојно дејство на воздушниот цилиндер, за хемиска,

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Овој воздушен цилиндер содржи осум удар за избор, начинот на дејствување е типот на двојно дејство, работната температура е 0-70, што го прави да има широк опсег на работа, обезбедувајќи ви поголема погодност Овој воздушен цилиндер се применува на автоматската опрема во индустријата за светло, хемиската индустрија, текстилната индустрија, електронската и машинската индустрија. Пневматскиот цилиндер е механички уред кој ја користи силата на компресиран гас за да генерира сила на реципроцитетно линеарно движење. Овој мини тркалезен цилиндер е изработен од не'рѓосувачки челик, издржлив и има долг животен век. Со одлична изработка, може да совршена замена за стариот. Мала големина, лесна за носење и складирање, погодно за употреба и со добри перформанси. Овој воздушен цилиндер содржи осум удар за избор, начинот на дејствување е типот на двојно дејство, работната температура е 0-70, што го прави да има широк опсег на работа, обезбедувајќи ви поголема погодност. Овој воздушен цилиндер се применува на автоматската опрема во индустријата за светло, хемиската индустрија, текстилната индустрија, електронската и машинската индустрија. Пневматскиот цилиндер е механички уред кој ја користи силата на компресиран гас за да генерира сила на реципроцитетно линеарно движење. Овој мини тркалезен цилиндер е изработен од не'рѓосувачки челик, издржлив и има долг животен век.

Item Type:
Mini Air Cylinder
Optional Styles:
MA25 x 25, MA25 x 50, MA25 x 75, MA25 x 100, MA25 x 125, MA25 x 150, MA25 x 175, MA25 x 200
Inner Diameter (mm):
Approx.  25mm/1in
Action Type:
Double action
Working Medium:
Air
Fixed Type:
Basic type
Working Pressure Range Kgf/cm2:
1.5-10
Guaranteed Pressure Resistance Kgf/cm2:
15
Operating Temperature Range :
0-70
Operating Speed Range Mm/s:
30-800
Buffer Type:
Anti-collision gasket
Take Over Diameter:
G1/8
Package List:
1 x Mini Air Cylinder:

Поврзани производи..