• Свеж
WishLotus 6Pc Мини Прст Прав Издувам, Капка Во Облик На Шминка Сунѓери За Основа, Еднократно Лабава Прав Издувања Со Мали Случај За Жени&засилувач;Девојки И Поставување Ш?
zoom_in

WishLotus 6Pc Мини Прст Прав Издувам, Капка Во Облик На Шминка Сунѓери За Основа, Еднократно Лабава Прав Издувања Со Мали Случај

DEN 95.84

Стока
check Во продавницата

✿●Удобен За Кожата Е Направен од висококвалитетен хидрофилен полиуретан користи еден вид мек и удобен материјал за сунѓеркозметичката моќ издувам е погодна за повеќето типови на кожа и може да ја заштити од непријатност при нанесување шминка ✿€Дизајн Во Облик На капка ● дизајнот Во форма На капка на нашите сунѓери за шминка за мешање ви помага лесно и погодно да нанесете шминка. Можете да ја изберете тркалезната страна за да нанесете подлога во голем опсег на лицето или да ја користите другата страна на врвот кога ги прашкате аглите на очите и носот. ✿●Симпатична И Компактна ● Различна од другите обични издувања на пазарот, нашата мини издувам мери само околу 4х3х0, 5см/1, 57х1, 18х0, 19 инчи, доволно мали за убаво да одговараат на прстите. Бидејќи тие се одлични за допири во мали детали, оттогаш ќе уживате во времето на лабава козметика во прав. ✿€Нелизгачки Ремен За Вклопување На Прстите ● Опремен со едно мало ременче за носење на показалецот, козметичкиот сунѓер за убавина на основата може да ви овозможи постојано да го држите без лизгање или паѓање. ✿_Широка Примена Овој мек комплет за издување е погоден и за сува и за влажна козметика како коректор, подлога, руменило, лабава пудра, крем за изолација, крема за сончање итн. Совршен подарок за девојки и дами кои сакаат да се шминкаат.

Size:
4x3x0.5cm
Weight:
15g
Color:
balck+pink
nude+blue :
Package include:
6*powder puffs
Tips:
1. Due to the shooting light,please allow chromatic aberration. :
2. The size is manually measured,and please allow a 1mm error. :

Поврзани производи..