• Свеж
Носител на молци 3 парчиња wallидна монтирање метла стои решетката, цврста само-лепенка за чистење Организатор, држачи за метри и метли, wallид за бања, кујна, градина, с?
zoom_in

Носител на молци 3 парчиња wallидна монтирање метла стои решетката, цврста само-лепенка за чистење Организатор, држачи за метри и метли, wallид

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Лесен за употреба : Ова монтирање на wallидот на држачот на метла е лесно, таа ја усвојува супер-лизгачката силиконска технологија за ролери, а внатрешната кривина структура има високо триење, што го прави цврсто да ја држи метла без да падне Трајни : Wallидот на метла и држач за држачи на метла користат патентирана лента за лепило за лепило, која има одличен ефект на каулинг. Може да биде цврсто врзана без оглед на метал, дрво, керамичка плочка или нерамни wallsидови и има добра издржливост во влажни околини. Колку подолго е оптоварувањето, толку е построга лепливоста. Повеќенаменски : Оваа монтажа на wallидот на држачот за метла и метла е погодно за организирање на разни алатки за домаќинство со долги рачки. Може да го искористи целосниот простор, аглите и празнините за складирање. Нема потреба да се грижите за неуредна. Убава : Со високо-занаетчиска изработка на светлата површинска боја, тркалезната и исклучителна форма на дизајн, оваа монтажа на wallидот на држачот на метла не е само квалитетно, туку и убаво, ќе донесе ново искуство во вашиот живот. Лесно за инсталирање : Без дупчење и без дупки, лесна инсталација поставена на wallидови без да го оштетите wallидот, само исчистете го wallидот и притиснете ја лентата за лепило за целосно да го врзувате wallидот 2 часа пред употреба. Овој држач за метла е водоотпорен и докажан за влага, може широко да се користи во кујни, градини и гаражи. Лесен за употреба : Ова монтирање на wallидот на држачот на метла е лесно, таа ја усвојува супер-лизгачката силиконска технологија за ролери, а внатрешната кривина структура има високо триење, што го прави цврсто да ја држи метла без да падне. Трајни : Wallидот на метла и држач за држачи на метла користат патентирана лента за лепило за лепило, која има одличен ефект на каулинг.

Поврзани производи..