• Свеж
Ycfbh 13 решетки за алатки за алатки со двојна пластична алатка за алатки за складирање на накит за складирање на алатка за мултифункционална алатка за мали компонент?
zoom_in

Ycfbh 13 решетки за алатки за алатки со двојна пластична алатка за алатки за складирање на накит за складирање на алатка за мултифункционална

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Голем капацитет : Кутијата за складирање има 13 примарни оддели, голем капацитет за задоволување на вашите потреби Премиум квалитет : Изработено е од одличен квалитет PP пластика, цврста и издржлива. Ова е одлична кутија за складирање за алатки за мали компоненти, лесен е и лесен за носење. Можете да работите без грижа, тој е издржлив и со долг животен век. Преносен : Тој е компактен и преносен за домашна или патна употреба. Голем капацитет : Кутијата за складирање има 13 примарни оддели, голем капацитет за задоволување на вашите потреби. Премиум квалитет : Изработено е од одличен квалитет PP пластика, цврста и издржлива. Ова е одлична кутија за складирање за алатки за мали компоненти, лесен е и лесен за носење. Можете да работите без грижа, тој е издржлив и со долг животен век. Преносен : Тој е компактен и преносен за домашна или патна употреба. Материјал : Пластиказа : Прибл. 15,5 x 10 x 4,5см/6,10 x 3,93 x 1,77inchweight : приближно. 112 GGrid Количина : 13Пајс список : Заклучување : За да ги чувате содржините безбедни и безбедни.1 x делови и занаетчиски кутии за складирање : Голем капацитет : Кутијата за складирање има 13 примарни прегради, голем капацитет за задоволување ПП пластика, цврста и издржлива. Ова е одлична кутија за складирање за алатки за мали компоненти, тоа е лесен и лесен за носење.

Поврзани производи..