• Свеж
Temer Temer Timer Portable Mini пилула со LCD дигитален електричен аларм за аларми за пилули 2 решетки за потсетник за пилули за диспензерот за диспензери за витамини додатоци риб?
zoom_in

Temer Temer Timer Portable Mini пилула со LCD дигитален електричен аларм за аларми за пилули 2 решетки за потсетник за пилули за диспензерот

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Организаторот за паметни пилули е преносен и вклучува 2 мали прегради Кутијата може да ги заштити апчиња од оштетување на светлината, да избегне и да обезбеди дополнителна приватност. Има силна херметичност, нема празнини и доказ за влага и ги штити лековите од влажна и. Мулти-функционална кутија за складирање и преносно за дневна употреба. Организаторот е изработен од ПП пластика и безбеден за медицинска употреба. Организаторот за паметни пилули е преносен и вклучува 2 мали прегради. Кутијата може да ги заштити апчиња од оштетување на светлината, да избегне и да обезбеди дополнителна приватност. Има силна херметичност, нема празнини и доказ за влага и ги штити лековите од влажна и. Мулти-функционална кутија за складирање и преносно за дневна употреба. Организаторот е изработен од ПП пластика и безбеден за медицинска употреба. Опис Овој организатор на пилули со 2- одделение работи со приложениот потсетник за земање лекови во време. Едноставно можете да го организирате вашиот додаток или витамин, да поставите серија аларм, да го ставите во торба и тогаш сте слободни да направите нешто без да се грижите да го испуштите времето за земање апчиња. Карактеристики- Боја : Разновиден материјал во боја : ПП- Големина : околу 9. 79inch- Организаторот на кутии за паметни пилули е преносен и вклучува 2 мали прегради.

Поврзани производи..