• Свеж
Uxzdx cujux алатка торба за електрода држач за заварување на шипки за складирање на шипки за чување пламен, ретардант кожен кожен хардвер торба за половината
zoom_in

Uxzdx cujux алатка торба за електрода држач за заварување на шипки за складирање на шипки за чување пламен, ретардант кожен кожен хардвер торба

DEN 2579.68

Стока
check Во продавницата

Висококвалитетна дебела крава, и е мека и силна, отпорна на абење Отпорен на абење, ретардант на пламен, спречувајќи прскање на пламен. Торбата има анти-сечење, лесен за работа во висина, ефикасно подобрување на ефикасноста на работата и долг животен век. Дизајн на четири странични засилување, фиксна кожа во сите правци и не е лесно да се отвори и да се солзи. Може да се обеси на половината за да можете да ги носите алатките кога ви требаат. Висококвалитетна дебела крава, и е мека и силна, отпорна на абење. Отпорен на абење, ретардант на пламен, спречувајќи прскање на пламен. Торбата има анти-сечење, лесен за работа во висина, ефикасно подобрување на ефикасноста на работата и долг животен век. Дизајн на четири странични засилување, фиксна кожа во сите правци и не е лесно да се отвори и да се солзи. Може да се обеси на половината за да можете да ги носите алатките кога ви требаат. Карактеристики : Висококвалитетно дебело кравјо, и е мека и силна, отпорна на абење. Отпорен на облека, ретардант на пламен, спречувајќи прскање на пламен. Торбата има анти-сечење, лесен за работа во висина, ефикасно подобрување на ефикасноста на работата и долг животен век. Може да се обеси на половината за да можете да ги носите алатките кога ќе ви требаат. Спецификација : Тип : Комплет за торбичка за шипки за заварување : 20kgmaterial : Cowshide Size : Како што е прикажано списокот со пакување : торба со алатки (не е вклучена електрода)*1 NOTES : 1.

Type:
Welding Rod Bag Kit
Bearing capacity:
20kg
Material:
cowhide
Size:
as shown
Packing List:
Tool bag ( not included electrode)*1:
Notes:
1. Due to the difference between the display and the effect light, the actual color of the product may be slightly different from the color displayed on the picture.:
2. Due to manual measurement, please allow a dimensional deviation of 0.39-1.2inch.:
Please understand that due to differences in lighting or computer monitors, I cannot guarantee that the photos and actual colors are 100% the same. :

Поврзани производи..