• Свеж
Baoblaze 4x 2x гардероба железничка закачалка за шипки за поддршка на цевки за држач за цевки од 25 мм
zoom_in

Baoblaze 4x 2x гардероба железничка закачалка за шипки за поддршка на цевки за држач за цевки од 25 мм

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Доаѓа со 2 парчиња, ве молиме измерете го дијаметарот пред купувањето Конструиран од не'рѓосувачки челик обезбедува трајност и сигурност. Тешка заграда за плакарот од не'рѓосувачки челик и 'рѓа. Лесно за инсталирање, изберете ја позицијата што сакате да ја инсталирате, фиксирајте ги држачите со експанзија и ставете ја цевката, а потоа обезбедете ја другата заграда. Погодно е за инсталирање на држачи за завеси за таванот или, шини за облека, цевки за гардероба, шипки за туширање, итн. Доаѓа со 2 парчиња, ве молиме измерете го дијаметарот пред купувањето. Конструиран од не'рѓосувачки челик обезбедува трајност и сигурност. Тешка заграда за плакарот од не'рѓосувачки челик и 'рѓа. Лесно за инсталирање, изберете ја позицијата што сакате да ја инсталирате, фиксирајте ги држачите со експанзија и ставете ја цевката, а потоа обезбедете ја другата заграда. Погодно е за инсталирање на држачи за завеси за шипки за таванот или, шини за облека, цевки за гардероба, шипки за туширање, итн. Опис : - Доаѓа со 2 парчиња, ве молиме измерете го дијаметарот пред купувањето. - Конструиран од не'рѓосувачки челик обезбедува издржливост и сигурност. - Тешка заграда за плакарот од не'рѓосувачки челик и 'рѓа. - Лесно за инсталирање, изберете ја позицијата што сакате да ја инсталирате, поправете ги држачите со завртка за експанзија и ставете ја цевката, а потоа обезбедете ја другата заграда.

- Material:
stainless steel
- Bearing Limits:
120 kg / 264.5
- Diameter:
25mm/0.98inch
- Height:
100mm/3.94inch; 150mm/5.91inch; 200mm/7.87inch; 250mm/9.84inch; 300mm/11.81inch; 350mm/13.78inch; 400mm/15.75inch; 450mm/17.72inch; 500mm/19.69inch (Optional)
Package Includes:
2 Pieces Wardrobe Pipe Rod Holder(4 Pack):
Note:
1. Color might be slightly different due to the color calibration of each individual monitor.:
2. Please allow the tinny measuring deviation due to manual measurement.:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:

Поврзани производи..