• Свеж
Лепак за продолжување на трепките, не иритирачки силни трепки за убавина лепило Брзо суво адхезија во облик на моќен козметичар преносен продолжен салон за убавин?
zoom_in

Лепак за продолжување на трепките, не иритирачки силни трепки за убавина лепило Брзо суво адхезија во облик на моќен козметичар

DEN 77.92

Стока
check Во продавницата

[Потрајно] Користејќи ја најновата технологија за да се направи лепак за трепки силен, може да ги направи трепките да траат подолго Користењето лепак за продолжување на трепките создава беспрекорни трепки. [Брзо сушење] 1-3 секунди Брзо сушење, исклучително кратко време на сушење, може да ви заштеди многу време и да обезбеди поефикасна услуга на вашите клиенти и трепките. [Без иритација] Употребата на напредна биотехнологија ја намалува иритацијата на човекот, што не само што ја максимизира јачината на адхезијата, туку помага и да се задржат чадот и не-иритантните својства на ниско ниво. [Безбедни состојки] Бидејќи ова лепило за продолжување на трепките е дизајнирано за професионална употреба, користејќи ја најновата, побезбедна технологија, нашиот производ не содржи латекс или формалдехид. Можете да го користите со доверба. [Лесно за употреба] Спуштете го лепак за продолжување на трепките во специјален сад, користете ги пинцетите за да го одберете коренот на трепките, почекајте три секунди откако ќе ги залепите трепките, а потоа ставете го на коренот на трепките, лесен за употреба. [Потрајно] Користејќи ја најновата технологија за да се направи лепак за трепки силен, може да ги направи трепките да траат подолго. Користењето лепак за продолжување на трепките создава беспрекорни трепки. [Брзо сушење] 1-3 секунди Брзо сушење, исклучително кратко време на сушење, може да ви заштеди многу време и да обезбеди поефикасна услуга на вашите клиенти и трепките. [Без иритација] Употребата на напредна биотехнологија ја намалува иритацијата на човекот, што не само што ја максимизира јачината на адхезијата, туку помага и да се задржат чадот и не-иритантните својства на ниско ниво. [Безбедни состојки] Бидејќи ова лепило за продолжување на трепките е дизајнирано за професионална употреба, користејќи ја најновата, побезбедна технологија, нашиот производ не содржи латекс или формалдехид. Можете да го користите со доверба. [Лесно за употреба] Спуштете го лепак за продолжување на трепките во специјален сад, користете ги пинцетите за да го одберете коренот на трепките, почекајте три секунди откако ќе ги залепите трепките, а потоа ставете го на коренот на трепките, лесен за употреба.

Item Type:
Eyelash Extension Glue
Material:
ABS
Net Content:
5ml
Condition:
Thin state, soft glue, quick dry without feel
Storage method:
Sealed and stored in a cool place to reduce ultraviolet rays
Applicable people:
beauty salons, eyelash artists
Package List:
1 x Eyelash Extension Glue Bottle:
1 x replacement cover:

Поврзани производи..