• Свеж
Меки тампон, 150мм со дијаметар со дијаметар за перниче за чистење на перниче за пескарење мека подлога со тампон функција за машина за мелење за пневматски влошки з?
zoom_in

Меки тампон, 150мм со дијаметар со дијаметар за перниче за чистење на перниче за пескарење мека подлога со тампон функција

DEN 915.20

Стока
check Во продавницата

Четири типа на подлога за перница за ваш избор, исполнете ги вашите различни потреби Материјалот за сунѓер, со функција за тампонирање, може ефикасно да ја намали оштетувањето на вибрациите на производот. Особено погоден за пневматски и електричен вид машина за полирање за само-чистење и машина за мелење. Намалување на тресење и намалување на бучавата, лесен за инсталирање. Магично лепило за лепење на лепенка, погодно за употреба. Карактеристики : Материјал за сунѓер, со тампон функција, може ефикасно да ја намали оштетувањето на вибрациите на производот. Намалување на тресење и намалување на бучавата, лесен за инсталирање. Магично лепило за лепење на лепенка, погодно за употреба. Четири типа на подлога за перница за ваш избор, исполнете ги вашите различни потреби. Особено погоден за пневматски и електричен вид машина за полирање за само-чистење и машина за мелење. Спецификација : Материјал : Spongeweight : Прибл. 20g/0,7ozdiameter : 150mm/5.9inchthickness : 11,5 mm/0,5inchhole Количина : 6 дупки, 9 дупки, 15 дупки, 17 дупки (по избор) Список на пакети : 1 x Мека подлога за сунѓер.

Material:
Sponge
Weight:
Approx. 20g/0.7oz
Diameter:
150mm/5.9inch
Thickness:
11.5mm/0.5inch
Hole Quantity:
6 holes, 9 holes, 15 holes, 17 holes (Optional) 
Package List:
1 x Soft Sponge Pad:

Поврзани производи..