• Свеж
Кошница за крпи за крпи за крпи за крпи за салони Нијанксин, корпа за складирање количка за складирање количка за складирање корпа за складирање корпа за складирањ?
zoom_in

Кошница за крпи за крпи за крпи за крпи за салони Нијанксин, корпа за складирање количка за складирање количка за складирање

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Изработени од висококвалитетни материјали, издржливи Добро шиење, лесно да се исчисти. Количка за складирање на салони за убавина : Може да чува крпи, облека, алатки за фризер, голем капацитет. Со четири не-означувачки вртливите тркала, можат лесно да се движат тркалаат наоколу таму каде што сакате да ги земете вашите предмети за да се изгаснат. Анти-карана рамка, поддршка за оптоварување на базата на торби, испорачана со отстранлива торба за перење црна тешка работа, која е еднократно и издржлива. Може да се притисне складирање на преклопување, заштеда на простор, рачки со влакна и лесни, многу полесно отколку да се носат околу тешки кеси. Можете да го користите како чанта или торба за рамо, која е многу погодна за големата торба за конференција за мобилни фризери за мобилни фризури и користење на излегување на фризери : Мултифункционалната корпа за складирање е направена од ткаенина и пластика, што е еднократно и издржливо. Може да се користи за чување на валканите крпи. Погодно за домашна употреба или употреба на салони.Пецификации : Тип на ставка : Материјал за складирање на крпи Материјал : Платно + пластична боја : Црна ставка Тежина : Приближно. 1766 G Функција : Чувајте ги валканите крпи пакети Вклучи : 1 x корпи за складирање на пешкири е исто така совршена дама за козметичка торба и торба за патувања што може да ви помогне да ја носите целата ваша козметика.

Поврзани производи..