• Свеж
Комплети за сликање со дијаманти од 2 парчиња дијаманти, дијамантско сликарство Suncatcher Wind Chime DIY Crystal Rhinestone, висечки декор, висечки скапоцен камен украс за боја за воз?
zoom_in

Комплети за сликање со дијаманти од 2 парчиња дијаманти, дијамантско сликарство Suncatcher Wind Chime DIY Crystal Rhinestone, висечки декор,

DEN 1268.80

Стока
check Во продавницата

Пенливи занаетчии : Орнаменти од дијамантска уметност имаат различни стилови, вклучувајќи разни разнобојни дијаманти и можете да ја користите вашата имагинација за да направите свои пенливи ракотворби Премиум атеријал : Направено од квалитетни материјали, а дијамантот DIY уметнички клучеви е здрав, сигурен и софистициран, силен, кој има долг животен век. Едноставно за вежбање : Персонализираниот клуч за клучеви е погоден за почетници и ентузијасти на loversубителите на дијаманти; Само треба да го залепите бројот на дијамантот со соодветната област. Сладок подарок : Рачно изработениот подарок ќе биде изненадување за вашите најблиски; Приврзоците за дијаманти DIY се многу добри украси што можете да ги обесувате украсите на дијаманти на ранецот, клучевите, паричникот, кутијата за подароци, итн. Комплетен комплет за клучеви за прицврстување : ќе добиете комплетен сет на алатки за дијаманти DIY, вклучително и клуч за клучеви 2 PCS. 2 парчиња кристално приврзоци, торба со материјал од дијаманти 1 парчиња, фиока за дијаманти од 1 парчиња, пенкало за вежбање од 1 парчиња, лепак од 1 парчиња глина. Пенливи занаетчии : Орнаменти од дијамантска уметност имаат различни стилови, вклучувајќи разни разнобојни дијаманти и можете да ја користите вашата имагинација за да направите свои пенливи ракотворби. Премиум атеријал : Направено од квалитетни материјали, а дијамантот DIY уметнички клучеви е здрав, сигурен и софистициран, силен, кој има долг животен век. Едноставно за вежбање : Персонализираниот клуч за клучеви е погоден за почетници и ентузијасти на loversубителите на дијаманти; Само треба да го залепите бројот на дијамантот со соодветната област.

Product name:
5D Diamond Keychain
Material:
resin
Color:
as picture shown
Item size:
specific size as picture shown
Type:
type 1/2/3/4/5/6/7/8/9/10/11/12/13/14/15/16
Net weight:
100g/3.53 ounces
Package includes:
2pcs x Keychain :
2pcs x Crystal pendent :
1pc x Diamond material bag :
1pc x Cement :
1pc x Diamond tray :
1pc x Point drill pen :
1pc x Clay glue :

Поврзани производи..