• Свеж
Кабилок Повеќенаменски Организатор на Ѕидови 2 парчиња Дозер За Торби За Намирници Држач За Ѓубре За Ѓубре Држач За Кеси За Рециклирање Организатор На Торби За Нам?
zoom_in

Кабилок Повеќенаменски Организатор на Ѕидови 2 парчиња Дозер За Торби За Намирници Држач За Ѓубре За Ѓубре Држач За Кеси За Рециклирање Организатор

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

организатор на кеси За ѓубре Водоотпорен и, исто така, може да се користи во влажна средина диспензерот за торби за монтирање на ѕид Може да се стави во вреќи за ѓубре, ролна хартија и други живи суштества, исто така може да се постават чорапи, престилка, ракавици и друга мала облека, лесен пристап, погоден за вашиот живот. држач За кеси За отпадоци Супериорен материјал од оксфорд, заштита на здравјето и животната средина и издржлив. кеса за ѓубре организатор дизајн на пристаниште За кружна екстракција, практично извлекување, 2 вида достапни бои, бесплатна корелација, исполнете ги вашите преференции за различни бои. диспензерот за торби за купување лесно се закачува на вратата од шкафот, исполнете ги вашите преференции за различни бои. Опис Овие кеси за складирање се направени од супериорен оксфордски материјал, кои се погодни за здравјето и животната средина, и издржливи, водоотпорни и . Тие можат да се користат и во влажна средина. Тие можат да бидат поставени во кеси за ѓубре, ролна хартија и други живи суштества, исто така може да бидат поставени чорапи, престилка, ракавици и друга мала облека, лесен пристап, погоден за вашиот живот. Карактеристики-Боја : Бело Сиво-Материјал : Оксфорд Ткаенина-Големина : Околу 26. 32во Пакет, Вклучувајќи 2 кеси за Складирање х.

Поврзани производи..