• Свеж
Чанти За Забави За забава 100 Парчиња, Ви Благодариме Торби За Мал Бизнис, Дебели Торби За Добрите За Деца, Пластични Кеси За Подароци За Забави, Добри Чанти За Роденд?
zoom_in

Чанти За Забави За забава 100 Парчиња, Ви Благодариме Торби За Мал Бизнис, Дебели Торби За Добрите За Деца, Пластични Кеси За Подароци

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

ВРЕДНОСТ ДОБРИТЕ ЧАНТИ : пакувањето има 100 Парчиња розови чанти за забави, што е доволно за секојдневна употреба Прекрасните бои се совршени за свадби, роденденски забави, Денот на Благодарноста и Денот на Вљубените за поставување мали подароци. СТИЛСКИ ТОРБИ за БЛАГОДАРНОСТ : дизајнот на "Благодарам" од двете страни ја прави пластичната кеса за подароци да изгледа поелегантно, тоа е искрена желба и подарок за клиентите или пријателите. ТОРБИ ЗА КУПУВАЊЕ МАЛИ БИЗНИСИ : добрата торба е совршена кога луѓето купуваат некои мали предмети. Одлични чанти за стоки во бутици и занаетчиски ревии за знаци, накит, нараквици, обетки, козметика и многу повеќе. ЧАНТИ ЗА УСЛУГИ : Овие кеси за подароци имаат симпатична и пристојна мерка (6х8 инчи), лесно е да се задржи количината на бонбони, чоколадо и други задоволства за трикови или третирачи. Децата многу ги сакаат. ПРАКТИЧНО И ИЗДРЖЛИВО : 2.36" широка рачка за сечење за лесно носење, а задебелениот пластичен материјал ја прави торбата за подароци потрајна и не е лесна за кинење. Стилски Торби За Купување : светлите бои со принтот "благодарам" се многу привлечни. Во споредба со обичните торби за пазарење, нашите чанти се поспецијални. Издржлив и Еднократно : Изработен од висококвалитетна пластика со добра носивост и отпорност на кинење, може повторно да се користи.

Поврзани производи..