• Свеж
пллааоо 50 Пакет Торба За Облека Транспарентна Облека Покривка За Прашина Отпорна На Прашина Висечка Облека За Хемиско Чистење, Домашно Складирање, Патување, Плака?
zoom_in

пллааоо 50 Пакет Торба За Облека Транспарентна Облека Покривка За Прашина Отпорна На Прашина Висечка Облека За Хемиско Чистење, Домашно

DEN 1374.40

Стока
check Во продавницата

✡€заштитна облека€ Одличен плакар облека заштитник кеси за спречување на прашина и оштетување на скапоцени облеки се чуваат во плакарот, гаража или поткровје Исто така корисно за патување до и од хемиско чистење, перење алишта или кројачи. ✡●Ќе добиете пакет од 50 кеси за хемиско чистење за облека, костум за пообемни предмети и повеќекратна висечка облека. Облека со идеална големина за костуми, кошули, јакни и детска облека. ✡●Еднократно дали овие навлаки за заштита Од прашина за облека може повторно да се користат ако се внимава при отстранување на облеката, така што тие се одлична вредност за парите. Професионален квалитет, индустриски стандардна торба за хемиско чистење. 【●како да се користи пристигнува уредно преклопен во запечатено пакување, едноставно расклопете и нежно искинете еден капак од пакувањето долж перфорираниот раб. Повлечете го капакот на облеката преку висечката облека, доведувајќи ја куката низ малата дупка на врвот. ✡●јасна и различна транспарентна торба може јасно да го најде секое ваше парче облека без да мора да ја отворите торбата.Ова ви заштедува многу драгоцено време.Многу тенки и лесни, помагајќи ви да заштедите простор во вашиот closet.It може лесно да се преклопи во мала големина и лесно да се чува кога не се користи. 50 Пакување Торба За Облека Проѕирна Облека Покривка За Прашина Отпорна На Прашина Висечка Облека за Хемиско Чистење, Домашно Складирање,Патување, Плакар за Складирање Облека 1.

Condition:
100% Brand New
Material:
PE Optional size
Size(M):
60*90cm/23.62*35.43in
Size(L):
60*100cm/23.62*39.37
Size(Ultra large):
60*120cm/23.62*47.24
Package List:
50* Clothes Dustproof Bags:
Note:
Please allow slight error due to manual measurement and make sure you do not mind before ordering.:
Please understand that colors may exist chromatic aberration as the different placement of pictures. :

Поврзани производи..