• Свеж
3 Парчиња Патриотски Украси За Трпеза Американски Гном Дрвени Знаци Дрво Самостојна Маса Централни Делови За Денот На Американската Независност Меморијален Ден Д?
zoom_in

3 Парчиња Патриотски Украси За Трпеза Американски Гном Дрвени Знаци Дрво Самостојна Маса Централни Делови За Денот На Американската Независност

DEN 223.84

Стока
check Во продавницата

Подарок За Денот на независноста : 4 јули декорацијата е дизајнирана со гном и лента и ѕвезда, живописен дизајн на изглед и совпаѓање на светла боја, убава и привлечна, пренесувајќи добри желби и среќа и посакувајќи здравје и среќа Исклучителна Декорација На Гном : патриотскиот гном дрвен знак е симбол на среќа и љубов кон земјата и е добра декорација на домот за промоција на Меѓународниот Културен Фестивал.Можете да го дадете како подарок на вашето семејство, роднини, пријатели, пренесувајќи среќа и среќа, да дадете силна културна атмосфера. Соодветна големина : Секој пакет вклучува 3 различни дизајни на патриотски гном дрвен знак, мерките на секој гном приближно 5,11 инчи/13 см во висина, 0,6 инчи/1,5 см во дебелина, е многу добар подарок за декорација На Денот На Независноста за себе или за пријателите. Количина на пакетот : пакетот има 3 различни стилови на денот На Независноста гном дрвен знак.Знакот за гном е изработен од дрвени материјали, нема необичен мирис, не е лесен за кршење и кородирање и издржлив. Тоа е многу деликатен и соодветен подарок, можете да го споделите со вашите пријатели и роднини и да им пренесете среќа и среќа на сите. Широки апликации : патриотскиот гном дрвен знак е убав подарок за патриотска забава, кој може широко да се примени во декорацијата на домот, денот на споменот, Денот на Ветераните, денот на трудот, Американската патриотска тема дури и, пренесувајќи среќа и донесувајќи силна културна атмосфера за вашето семејство. Карактеристики : Прекрасен дизајн на гном : декорацијата на гном за денот на независноста е дизајнирана со светли бои и прекрасни стилови на дизајн,убава и привлечна,што може да ги изрази добрите желби, носејќи ви среќа, благосостојба, здравје, среќа.

Color:
as picture shown
Material:
wood
Size:
approx. 5.11 inches/ 13 cm in height, 0.6 inches/ 1.5 cm in thickness
Package includes:
3 x Pieces gnome wooden signs :
Notes:
Please allow slight size errors due to manual measurement. :
The products are all handmade, allowing minor printing defects. :
Please confirm acceptance before choosing to purchase. :

Поврзани производи..