• Свеж
Анли 24 Часовен Знак За Видео Надзор, Прекршителите Ќе Бидат Кривично Гонети Алуминиумски Предупредувачки Знак - Без Безбедносно Предупредување За Прекршување - За?
zoom_in

Анли 24 Часовен Знак За Видео Надзор, Прекршителите Ќе Бидат Кривично Гонети Алуминиумски Предупредувачки Знак - Без Безбедносно Предупредување

DEN 159.20

Стока
check Во продавницата

НЕВЕРОЈАТНО БОЈА-Специјално печатено мастило, црвено-бела позадина може лесно да го привлече вниманието во секој простор на мониторот што сакате да го потсетите ВРВЕН КВАЛИТЕТ-знакот за предупредување е направен од премиум алуминиум за разлика од челичните знаци. Тој е издржлив и отпорен на временски услови. Костум за секое место на кое сакаш да се закачиш. ЛЕСЕН ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ-знакот ЗА предупредување АНЛИ е полесно ракување, Има 2 Претходно дупчени дупки за брза и лесна за инсталација. ОБЕЗБЕДУВА БЕЗБЕДНОСНА СРЕДИНА-знакот за предупредување може да ви даде голем душевен мир. Голема, задебелена и висока спротивна боја се видливи на далечина. ● ГАРАНЦИЈА-стоиме зад нашите производи! Сите предмети што ГИ продава АНЛИ доаѓаат со 3-МЕСЕЧНА гаранција за замена. НЕВЕРОЈАТНО БОЈА-Специјално печатено мастило, црвено-бела позадина може лесно да го привлече вниманието во секој простор на мониторот што сакате да го потсетите. ВРВЕН КВАЛИТЕТ-знакот за предупредување е направен од премиум алуминиум за разлика од челичните знаци. Тој е издржлив и отпорен на временски услови. Костум за секое место на кое сакаш да се закачиш. ЛЕСЕН ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ-знакот ЗА предупредување АНЛИ е полесно ракување, Има 2 Претходно дупчени дупки за брза и лесна за инсталација. ОБЕЗБЕДУВА БЕЗБЕДНОСНА СРЕДИНА-знакот за предупредување може да ви даде голем душевен мир. Голема, задебелена и висока спротивна боја се видливи на далечина. ● ГАРАНЦИЈА-стоиме зад нашите производи! Сите предмети што ГИ продава АНЛИ доаѓаат со 3-МЕСЕЧНА гаранција за замена.

Поврзани производи..