• Свеж
Волфронт Табела Вила мерач на мерач на мерач на мерач 70 степени Владетел на агол на Т-стил на Т-стил со влага за мерење на пронаоѓач на дрво, Домашен хардвер и додато?
zoom_in

Волфронт Табела Вила мерач на мерач на мерач на мерач 70 степени Владетел на агол на Т-стил на Т-стил со влага за мерење на пронаоѓач

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Со хоризонтален уред за компензација Занаетчиска рачка, многу удобна за работа. Мерач на мера со лупа на скала, лесен за поставување и читање, тој е одвојлив. CNC Wirecut Rack Rack, еден заб еден агол, поголема точност без да се тресе. Брзо позиционирање на дното на вообичаените големини (0 °, 22,5 °, 45 °, 67,5 °). Аголот на прилагодување може да биде помеѓу 070 °, а опсегот на апликација е поширок. Со хоризонтален уред за компензација. Занаетчиска рачка, многу удобна за работа. Мерач на мера со лупа на скала, лесен за поставување и читање, тој е одвојлив. CNC Wirecut Rack Rack, еден заб еден агол, поголема точност без да се тресе. Брзо позиционирање на дното на вообичаените големини (0 °, 22,5 °, 45 °, 67,5 °). Аголот на прилагодување може да биде помеѓу 070 °, а опсегот на апликација е поширок. Спецификација : Тип на ставка : Материјал за пила на табела : Алуминиумска легура Боја : Како што е прикажано на Големината на производот на сликата : приближно.73in Weight : Approx.2oz Application : For table saw/ DIY woodworking engraving machine How to Use DIY use, adapt to various types of table saw backing, use matching accessories to fix to the table saw backing, можете да го користите. Може лесно да се прилагоди на 0 °, 22,5 °, 45 ° и 67,5 °, може да се добијат точни резултати на секое намалување.

Item Type:
Table Saw
Material:
Aluminium Alloy
Color:
As shown in the picture
Product Size:
Approx. 450x171mm / 17.72x6.73in
Weight:
Approx.1735g/61.2oz
Application:
For table saw/ DIY woodworking engraving machine
How to Use:
DIY use, adapt to various types of table saw backing, use matching accessories to fix to the table saw backing, you can use it. It can be easily adjusted at 0°, 22.5°, 45° and 67.5°, accurate results can be obtained at each cut.:
Package List:
1 x Table Saw:
1 x Large Hex Wrench:
1 x Small Hex Wrench:
1 x Accessory:
1 x English Manual:
Note:
1. Please allow 12in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Поврзани производи..