• Свеж
АТАЈ Канти За Ѓубре Корпа За Отпадоци Креативна Корпа За Отпадоци За Домаќинство Голема Бања Дневна Соба Канцелариска Канта За Ѓубре Со Притисок Без Покривка Кант?
zoom_in

АТАЈ Канти За Ѓубре Корпа За Отпадоци Креативна Корпа За Отпадоци За Домаќинство Голема Бања Дневна Соба Канцелариска Канта За

DEN 1489.60

Стока
check Во продавницата

Чист, Едноставен и Модерен Дизајн, Изработен од Издржливи Материјали Издржлив И Моќен, Со Едноставност на Цилиндрична Корпа за Отпадоци, Со Отворен Врв, Задолжителен За Модерни Домашни работи. Речиси Секој Простор (Вклучувајќи Бања, Спална Соба, Дневна Соба или Канцеларија) Додава Стилска Декорација, Со Чист И Елегантен Изглед, кој може да се Користи за Складирање Или Рециклирање На Отпадот. Нордиската Тркалезна Корпа за Отпадоци е Изработена од Пп, Густа и Издржлива, Не Е Лесна За Деформација. 43", Голем Капацитет. Дизајн на рачка, Интимна Рачка, Лесна за Носење. Дизајн на притисок, Вграден Притисок, Фиксна Кеса за Ѓубре, Не Е Лесна За Паѓање, Лесна за Употреба. Вашето Задоволство Е Нашата Најголема Потрага. Ако Имате Какви било Прашања, Слободно Контактирајте Не, Ние ќе Ви Одговориме во Рок од 24 Часа.

Поврзани производи..