• Свеж
Плоштади за позиционирање, Алатка За Обработка На Дрво, Мерач За Позиционирање На Метрички Ознаки, Владетел За Агол На Стегач Од 90 Степени, Столарски Квадрати За Ра?
zoom_in

Плоштади за позиционирање, Алатка За Обработка На Дрво, Мерач За Позиционирање На Метрички Ознаки, Владетел За Агол На Стегач Од 90 Степени,

DEN 238.08

Стока
check Во продавницата

●Висококвалитетен Материјал●Квадрати За Позиционирање изработени од висококвалитетен полистирен Светлина, висока цврстина, мулти-аголна скала. ●Совршени Агли од 90°® ќе биде бриз за да се создаде Прецизна дрвена работа Со Прав Агол Од 90 Степени! Може да се стегне на внатрешниот или надворешниот агол на вашето работно парче што го прави ова Многу разноврсен Квадрат За Стегање за кој било project.so од суштинско значење за обезбедување избалансирани резултати од проектот. ●Две Различни Големини●различни големини за вашите различни сцени и различни потреби.Нашиот пакет содржи : 3", 4 " Квадрати За Позиционирање,4 ПАРЧИЊА по големина, Вкупно 8 ПАРЧИЊА. ●ПРОФЕСИОНАЛНА АЛАТКА●Овие Квадрати За Позиционирање На Стегање Под Прав Агол се совршени за Да Го Соберете И НАПРАВИТЕ Вашиот Мебел од дрво.Овие се професионална употреба за прицврстување на кутии, рамки за слики, полици и надворешни агли.итн, да помогне со прскање за време на лепак. ●100% Гаранција За Враќање На Средствата ● Ако не сте целосно задоволни, ве молиме контактирајте не веднаш за да го поправите проблемот и целосното враќање на средствата. Големина : 8 ПАРЧИЊА 3" 4 " Квадратни Квадрати За Позиционирање Од 90 Степени : Зошто да не изберете : кога ги лепите И составувате кутиите, фиоките, рамките, мебелот, ормарите итн.

Поврзани производи..