• Свеж
7 Бои За Избор 2 Премиум Егзотичен Кристален Лепак За Трепки Каменот Го Одржува Лепилото Ладно За Побавно Сушење | Камшик Леплив Камен &засилувач; Држач За Трепки Со ?
zoom_in

7 Бои За Избор 2 Премиум Егзотичен Кристален Лепак За Трепки Каменот Го Одржува Лепилото Ладно За Побавно Сушење | Камшик Леплив Камен

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

1" Трајни Кристално Лепак Камен. Елегантен Дизајн И Мазна Површина. Лепилото Останува На Место. Двојки Како Држач за Продолжување На Трепките. Го Одржува Лепилото Поладно, Забавувајќи Го Времето На Сушење За Време На Апликациите На Трепките. Неограниченслаш 1 3/4 "" Егзотичен Кристален Лепак Камен Нашите Кристално Лепило Камења се од суштинско значење за стилисти алатка арсенал. Тие се одлични за одржување на ладен лепак за продолжување на трепките, што помага да се забави времето на сушење на лепилото. Нашите Камења Со Кристален Лепак се лесни, мазни и лесни за чистење. Егзотичниот изглед На нашите Камења Од Кристален Лепак ќе ви помогне да го комплетирате вашето професионално портфолио. Автентичен Држач За Лепак За Кристално Стакло Уникатно Елегантно и издржливо бавно сушење со лепак Го Одржува лепилото поладно Компактно Одлично За мала или голема палета за Лепак за работен простор/Леплива палета.

Поврзани производи..