• Свеж
3 компјутерски перничиња за рамо на рамото Под капаци и капаци на лентата за ракави, се лизгаат за шетачи за деца за бебиња и/или додатоци за седишта за автомобили, д?
zoom_in

3 компјутерски перничиња за рамо на рамото Под капаци и капаци на лентата за ракави, се лизгаат за шетачи за деца за бебиња и/или додатоци

DEN 431.84

Стока
check Во продавницата

Покривот за рачката на шетачот може да ја заштити рачката на шетачот и да му даде свеж изглед на шетачот Покријте ги сите несовршености на тековните рачки. Направено од издржлив материјал со сврзувачки елементи за кука и јамка. Мерки : 7 "долги инчи. Материјал : Ева + Оксфорд ткаенина. Изработена е од најлон Оксфорд ткаенина, густа и издржлив, одличен квалитет. Покривот за рачката на шетачот може да ја заштити рачката на шетачот и да му даде свеж изглед на вашиот шетач. Покријте ги сите несовршености на вашите тековни ленти. Направени од траен материјал со прицврстувачи на кука и јамка. Приближни мерки : 7 "инчи долги. Материјал : ткаенина Ева + Оксфорд. Изработено е од најлон Оксфорд ткаенина, густа и издржлива, одличен квалитет. Изработено е од најлон Оксфорд ткаенина, густа и издржлива, одличен квалитет.

Поврзани производи..