• Свеж
Алипис 2 парчиња Комплет За Чистење Издолжување За Перење + Челик Алатки За Домашна Вентилација Алатки За Микрофибер Машина За Четка Рачка Од Нерѓосувачки Долг При?
zoom_in

Алипис 2 парчиња Комплет За Чистење Издолжување За Перење + Челик Алатки За Домашна Вентилација Алатки За Микрофибер Машина За Четка Рачка

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

ЧЕТКА ЗА МАТЕРИЈАЛ ЗА ВЕНТИЛАЦИЈА ЗА СУШЕЊЕ : четката за чистење на отворот за Сушење е изработена од материјал од нерѓосувачки челик, пренослив и нелизгачки, лесен за носење и употреба Совршен за чистење и влакна од домашни миленици под мебел и апарати. Долга и флексибилна жица од нерѓосувачки челик, цврста и. ЧЕТКА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ОТВОРОТ ЗА СУШЕЊЕВЛАКНЕНЦА : Користете ја оваа четка за да помогнете во чистење на преостанатите влакна и од филтри за сушење и отвори за сушење, намалувајќи го таложењето на влакната и подобрувајќи ги перформансите на машината за сушење. Може да се користи и за чистење и миленичиња од под мебел и апарати. АЛАТКА ЗА ЧИСТЕЊЕ ВЛАКНАСовршен За чистење на влакната и влакната од домашни миленици под мебел и апарати. ЈАПОНСКИ ДОМАШНИ ГАЏЕТИЛЕСЕН ЗА НОСЕЊЕ-можете да ја користите оваа четка за да помогнете во чистење на преостанатите влакна и од филтри за сушење и отвори за сушење, што може да ви помогне да исчистите длабоко тешко за чистење на правливите агли. Дизајнот на мали, лесни, мали тежини, неуморни раце ви дава добро искуство во користењето. ВлакненцаШироко се користи за чистење на фен, фен за коса, издувна порта за машина за перење. Пакет Листа 1 х фен вентил за чистење Четка Карактеристики-Боја : Бела. - Одлична алатка за чистење на отворот за сушење.

Поврзани производи..