• Свеж
Луксузна Чаша За Сепаратор За Чај Од 1 парче Чиста Чаша За Чај За Мажи Чисти Стаклени Чаши За Чај Едноставна Кригла Шише Со Чај Со Лабав Лист Двослоен Чај Чаша За Одв?
zoom_in

Луксузна Чаша За Сепаратор За Чај Од 1 парче Чиста Чаша За Чај За Мажи Чисти Стаклени Чаши За Чај Едноставна Кригла Шише Со

DEN 334.72

Стока
check Во продавницата

СТАКЛЕНА КРИГЛА користи Шише Со Инфузер За Чај и против попарување Опремен со торба за складирање, лесен за носење. ИЗОЛИРАНО ШИШЕ СО ВОДА А за вашите пријатели и за себе, за дома или патување. ДВОЕН ЅИД Шише Со Инфузер За Чај Погодно за правење чај, тркалезна и мазна уста, удобно за пиење чај. СТАКЛЕНО ШИШЕ за ПАТУВАЊЕ користи Отпорно на Истекување, така што можете да го носите или да го ставите во вашата чанта/ранец со доверба. ПАТУВАЊЕ КАФЕ А за вашите пријатели и за себе, за дома или. СТАКЛЕНА КРИГЛА користи Шише Со Инфузер За Чај и против попарување. Опремен со торба за складирање, лесен за носење. ИЗОЛИРАНО ШИШЕ СО ВОДА А за вашите пријатели и за себе, за дома или патување. ДВОЕН ЅИД Шише Со Инфузер За Чај Погодно за правење чај, тркалезна и мазна уста, удобно за пиење чај. СТАКЛЕНО ШИШЕ за ПАТУВАЊЕ користи Отпорно на Истекување, така што можете да го носите или да го ставите во вашата чанта/ранец со доверба. ПАТУВАЊЕ КАФЕ А за вашите пријатели и за себе, за дома или. Список на пакети 1 х стаклено шише (360мл) Карактеристики-Големина : 18,50Х7, 00Х7, 00см/7, 27Х2, 75Х2 шише со инфузер за чај. - Боја : Избрана Чаша Од Нерѓосувачки Челик Во Боја-Материјал : нерѓосувачки челик, стакло, пп, Силика Гел Стаклено Шише Со Двоен Ѕид-Погодно за правење чај, тркалезна и мазна уста, удобно за пиење чај чисти чаши.

Поврзани производи..