• Свеж
ЛХЛЛ Моња 3 парчиња/Поставете Уметност За Нокти Акрилна Гел Четка За Четка Рајнестоун Рачка За Продолжување Линии За Градење Лагер Цртање Сликарство Пенкало Алатк?
zoom_in

ЛХЛЛ Моња 3 парчиња/Поставете Уметност За Нокти Акрилна Гел Четка За Четка Рајнестоун Рачка За Продолжување Линии За Градење Лагер

DEN 2713.12

Стока
check Во продавницата

Соодветни лажни нокти и 3д уметност за нокти Погоден за професионална употреба или домашна употреба!. Создавање прекрасен шајка за долготрајни совети за нокти!. За цртање фини детали, цвеќиња, дезени итн. Лесен и лесен за употреба. Соодветни лажни нокти и 3д уметност за нокти. Погоден за професионална употреба или домашна употреба!. Создавање прекрасен шајка за долготрајни совети за нокти!. За цртање фини детали, цвеќиња, дезени итн. Лесен и лесен за употреба. Соодветни лажни нокти и 3д уметност за нокти.Погоден за професионална употреба или домашна употреба!Создавање прекрасен шајка за долготрајни совети за нокти!За цртање фини детали, цвеќиња, дезени итн.Лесен и удобен за користењематеријал На Рачка : Акрилик + Кристалматеријал На Влакната : Тежина На Фибернет : Приближно 32 линии Должина На Четка За Четка : Приближно 5/9/11ммтотална Должина : Приближно 13соодветен за акварел, акрилик, масло и други слики.

Поврзани производи..