• Свеж
Walfront 2PCS 540мм гас пролет, хидраулична прачка за поддршка на шипки за лифтови за шок на шок делови од машини со мозочен удар 230мм за поддршка, сопирање и прилагодување ?
zoom_in

Walfront 2PCS 540мм гас пролет, хидраулична прачка за поддршка на шипки за лифтови за шок на шок делови од машини со мозочен удар 230мм за

DEN 196.96

Стока
check Во продавницата

За поддршка и прилагодување : Најчесто се користи за поддршка, сопирање и прилагодување на кревети, врати од кабината, механичка опрема, итн Неговиот квалитет е загарантиран. Направено од пролетен челик : Користење на одличен пролетен челичен материјал, со густ лесен цилиндер, не е лесен за 'рѓа и деформација. Можете да го користите со доверба. Ниско триење : Овие извори на гас имаат добра завршница на површината, со мало триење и не се лесни за оштетување на делови за време на употребата. Ви донесат ново и различно со употреба на чувство. Добро запечатување : Пролетта на гасот има задебелени прстени за запечатување на двојни слоеви, точно запечатување на хидрауличното масло без истекување. Одличен избор за вас. Стандардна големина : Стритните за шок на гас имаат стандардни големини, со централно растојание од 540мм и мозочен удар од 230мм. Исполнете ги вашите потреби. Спецификација : Тип на ставка : Материјал за гас Пролет : Пролетен челичен центар Растојание : Приближно.3in мозочен удар : приближно.1in Дијаметар на родител : приближно. 22мм / 0,9in дијаметар на шипката : приближно. 10мм / 0,4in Список на пакети : 2 x гас пролет Забелешка : Висок притисок внатре, ве молиме, не загревајте.

Item Type:
Gas Spring
Material:
Spring steel
Center Distance:
Approx. 540mm / 21.3in
Stroke:
Approx. 230mm / 9.1in
Bore Diameter:
Approx. 22mm / 0.9in
Rod Diameter:
Approx. 10mm / 0.4in
Package List:
2 x Gas Spring:
Note:
High pressure inside, please do not heat:

Поврзани производи..