• Свеж
Клип за Нос, Клип За Обликување На Кревање На Носот За Пеглање На Носот Безбедносен Силиконски Клипер За Обликување На Носот Алатка За Убавина Во Собата Без Болка Н?
zoom_in

Клип за Нос, Клип За Обликување На Кревање На Носот За Пеглање На Носот Безбедносен Силиконски Клипер За Обликување На Носот Алатка За Убавина

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

БЕЗБЕДНОСТ И ЛЕСНО ЧИСТЕЊЕ : Лесен за носење и одржување чистНема лесно да падне ,може да се обидете да се стави малку рампа на вашиот нос .Погоден за кревање на носот и исправување на убавината на носот кога читате книга ,гледате ТЕЛЕВИЗИЈА или спиете. ОМЕКНЕ И НЕМА БОЛКА : носот клип обликувач нема болно, боли мала мала тежина, погодна со различна сега големина.мекиот и безбедносен Пвц Материјал е удобен за често носење клип на носот. Како добар клип за убавина за кревање и обликување на носот без болка и повреда.Нанесете на носот приближно 15 минути дневно за посакуваниот ефект. ПОМОШ ЗА ОБЛИКУВАЊЕ НА ВИСОК НОС : Висококвалитетен Материјал со внимателна форма одговара на вашиот нос.Удобно и нема да ви го оштети носот .Прво користете го тоа ќе малку непријатно за вас не се користи за подигнување на носот со клип, Помош повисоко и исправување на носот. ВЕ ПРАВАТ ПРИВЛЕЧНИ : 3 Различни видови клип за нос можете да изберете, клип за слабеење На Носот по неколку временски употреби од ден на ден ќе видите пошармантни и попривлечни.Професионален дизајн на стегач за нос погоден за Мажи и Жени,момчиња и девојчиња,дење или ноќе како што сакате. совршен за патување, хотел, канцеларија, домашна употреба. 100% ЗАДОВОЛСТВО И ГАРАНЦИЈА ЗА ВРАЌАЊЕ НА ПАРИТЕ : ако има идеи,контактирајте не прво и ние ќе го исполниме вашето барање,враќање или враќање на средствата е достапно,60 дена наплата и гаранција за повторно испраќање. Нашиот производ вклучуваше 3 парчиња различен тип на корекција на масажер за обликување на носот. Ролната за масажа на носот е специјално дизајнирана за масажа, релаксирање и обликување на носот. Без пластична хирургија или хемиски лекови, тоа нема да предизвика никаков несакан ефект, здрав и безбеден за употреба. Карактеристики : 1.Физички начин да помогнете во обликувањето и кревањето на носот, а исто така има ефект на корекција на носот.

Item Type:
Nose Roller Set
Material:
PVC
Optional Type:
01#, 02#, 03#
Size:
Approx. 14 x 5 x 5cm / 5.5 x 2 x 2inch
Weight:
33g
Package List:
1 x Set of Nose Up Tool(3pcs) :
Note:
1. If you feel unwell, stop using it immediately. :
2. After the clip, if there are traces, use a hot towel, but do not rub hard. Usually if there are traces, it will be self-limiting after a few minutes. :
3. Not recommended, nasal development is 12 years old. :

Поврзани производи..