• Свеж
М МЕТЕРКСИИТИ 2 Пакет Етикети За Налепници За Рециклирање - Канти Класификација Знак Налепница Сортирајте Го Ѓубрето, Нанесете На Домашна Канцеларија Кујна Употре?
zoom_in

М МЕТЕРКСИИТИ 2 Пакет Етикети За Налепници За Рециклирање - Канти Класификација Знак Налепница Сортирајте Го Ѓубрето, Нанесете На Домашна

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

ОПСЕГ НА АПЛИКАЦИЈА : Уредно Сортирајте го ѓубрето во канцеларија, дом, кујна и паркирајте во канти ИЗДРЖЛИВ ДИЗАЈН : тој е еколошки, издржлив и водоотпорен, кој може повторно да се користи. Лесен за ракување, само излупете и залепете. На површината има слој од лесен филмски капак за заштита од меурот на налепницата. ФУНКЦИОНАЛНИ АЛАТКИ : може да се држи до секоја мазна површина, вклучувајќи фрижидери, ѕидови, прозорец, стакло, бои, куфери, камиони и многу повеќе. ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА : 2 пакети налепници за рециклирање, со големина од 5 инчи, дебелина од 0,01 инчи. ТРЕБА ВНИМАНИЕ : ве Молиме залепете ја етикетата во соодветни области, поставувањето несоодветни етикети за предупредување на јавни површини никогаш не е добра идеја!. ОПСЕГ НА АПЛИКАЦИЈА : Уредно Сортирајте го ѓубрето во канцеларија, дом, кујна и паркирајте во канти. Држете се до секоја мазна површина, вклучувајќи фрижидери, ѕидови, прозорец, стакло, бои, куфери, камиони и многу повеќе.ИЗДРЖЛИВ ДИЗАЈН : 1. Тој е самолеплив, еколошки, издржлив, без избледување и водоотпорен, кој може повторно да се користи. Лесен за ракување, само излупете и залепете. На површината има слој од лесен филмски капак за заштита од меурот на налепницата.ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА : 2 пакети налепници за рециклирање, со големина од 5 инчи, дебелина од 0,01 инчи.

Поврзани производи..