• Свеж
Фиоки за занаети Викаски, риболов суета за ленти за организатор на контејнери за приказ- Countertop Организациски фиоки за слоеви: ketable материјали мини и мијалници со до?
zoom_in

Фиоки за занаети Викаски, риболов суета за ленти за организатор на контејнери за приказ- Countertop Организациски фиоки за слоеви: ketable

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

Пластика Контејнер за складирање на фиоки- на премиум и безбеден материјал, оваа кутија за складирање е цврста и издржлива за употреба. Кутија со фиока- квалитетен материјал, здрав и издржлив за долготрајна употреба. Држач за шминка- Капацитетот е доволен, широко користен, за чување на некои предмети на работната површина на спалната соба. Мал кутија за контејнер за складирање- дното е стабилно, може да се постави на работната површина безбедно, стабилна и не е лесна за движење. Организатор на фиоки за работна површина- Го одржува вашиот во ред, совршено за чување на обетки, прстени, нараквици и накит. Контејнер за складирање на фиоки- на премиум и безбеден материјал, оваа кутија за складирање е цврста и издржлива за употреба. Кутија со фиока- квалитетен материјал, здрав и издржлив за долготрајна употреба. Држач за шминка- Капацитетот е доволен, широко користен, за чување на некои предмети на работната површина на спалната соба. Мал кутија за контејнер за складирање- дното е стабилно, може да се постави на работната површина безбедно, стабилна и не е лесна за движење. Организатор на фиоки за работна површина- Го одржува вашиот во ред, совршено за чување на обетки, прстени, нараквици и накит. Пакетот вклучува 1 x Карактеристики за складирање- кутијата за складирање може да помогне да ги задржите вашите предмети подалеку од дневното складирање. - Материјал : - мала тежина и компактен, практичен и удобен за носење.

Поврзани производи..