• Свеж
Паралелен Водич Железнички Систем, Паралелен Водич Железнички Систем Алуминиумска Легура Анти ' Рѓа Отпорни На Абење Водич Железнички Приклучување Во Собата За, Л?
zoom_in

Паралелен Водич Железнички Систем, Паралелен Водич Железнички Систем Алуминиумска Легура Анти ' Рѓа Отпорни На Абење Водич Железнички

DEN 1842.40

Стока
check Во продавницата

Јасна Скала : комплетот за прецизно обработени вежби е дизајниран со скала за точност на телото што може да се прилагоди на дебелината на плочата Материјал Од Алуминиумска Легура : фиксниот водич за кружна пила е изработен од материјал од легура на алуминиум, кој е отпорен на абење и издржлив и нема да се извалка или избледи. Разумен Дизајн : задната плоча е мазна без заглавување за да ја подобри ефикасноста на работата, а дизајнот за заклучување може да го поправи растојанието на режење со еден клуч за да ги намали грешките во работењето. Лесен За Употреба : граничниот блок на паралелната патека може да се прилагоди со олабавување на големата завртка, а потоа и малата завртка, така што граничниот блок може да се прилагоди лево и десно. Разновиден : овој водич ви помага да го водите дрвото додека пилате и безбедно и лесно да земате инвентар на планери, машини за обликување, пили за маса или собирачи на дрво. Спецификација : Тип На Ставка : Паралелен Водич Железнички Систем Материјал : Алуминиумска Легигуидна Шина : Прибл. 300мм / 11,8 инчи / парче Водич Агол На Стегач За Шини : 90°Како Да Се Користи : како да се инсталира уредот за поврзување на железницата?1. Зашрафете Ги Завртките О на кратката лента и долгата лента соодветно. Поврзете ги долгите вкрстени завртки, поврзувачката плоча и лизгачот по редослед.

Item Type:
Parallel Guide Rail System
Material:
Aluminum alloy
Guide Rail:
Approx. 300mm / 11.8in / piece
Guide Rail Clamp Angle:
90°
How to Use:
How to install the rail connection device?1. Screw the O screws on the short bar and the long bar respectively.:
2. Connect the long cross screws, connecting plate and slider in order.:
3. Connect the scale bar in order with the short bar, and then install the limit blocker, stainless steel bar, plug.:
4. Fix the circular saw guide and parallel guide with short cross screws.5, the other side in accordance with the above order, you can complete the splicing.:
Package List:
8 x Guide Rail:
2 x Slider:
4 x Limiter:
8 x Sliding Block:
2 x Connecting Plate:
2 x Wrench:
32 x Screw:
4 x Plug:
4 x Nut:
4 x Gasket:

Поврзани производи..