• Свеж
Детска кутија за закуска од џојофуни, садови за бонбони 24 парчиња, пуканки за лекување кутии, забава за забави кутии, симпатична пуканка забава хартија кутија за де?
zoom_in

Детска кутија за закуска од џојофуни, садови за бонбони 24 парчиња, пуканки за лекување кутии, забава за забави кутии, симпатична

DEN 608.00

Стока
check Во продавницата

Контејнери за бонбони со картон; Лесен и удобен Кутиите се свиткани, така што тие лесно ќе се чуваат под или во просторијата за продавници. Класичен дизајн, лесен. Домашен театар, семејна ноќ ноќ и loversубовници. ??DINOSAUR PAPER SUPPLIES : there are many lovely patterns printed on the popcorn holders for parties, including but not limited to dinosaurs coming in various species, colorful balloons, colored flag garlands and cute cakes, which can attract childrens attention at first glance, bringing нив многу забавно. Контејнер за бонбони со хартија; Лесен за употреба и носење, мала тежина, пакување пуканки, бонбони, бисквити, закуски и многу повеќе. Преносна кутија за пуканки е изработена од хартија, со детална изработка, не е лесна за солза, практична за употреба. Контејнер за закуска од хартија; Не само за храна, туку и за одржување на некои мали подароци, оставете ги вашите гости да однесат дома по забавата. Театар за домаќинства, домашни ноќи и loversубители на филмови, ја прават вашата активност позабавна. Контејнери за пуканки со хартија : Можете да ги примените овие картонски кутии за пуканки во многу прилики, конкретно, тие се погодни за складирање на разни слатки, колачи и закуски на тематски забави со диносаурус, тушеви за бебиња, забави за костуми за Ноќта на вештерките, родендени, годишнини, Божиќни забави и повеќе , создавајќи радосна атмосфера за вас. Контејнери за бонбони со картон; Лесен и удобен. Кутиите се свиткани, така што тие лесно ќе се чуваат под или во просторијата за продавници. Класичен дизајн, лесен. Домашен театар, семејна ноќ ноќ и loversубовници. ??DINOSAUR PAPER SUPPLIES : there are many lovely patterns printed on the popcorn holders for parties, including but not limited to dinosaurs coming in various species, colorful balloons, colored flag garlands and cute cakes, which can attract childrens attention at first glance, bringing нив многу забавно.

Поврзани производи..