• Свеж
Лоебке Олеснување На Болката Колено Патела Заграда Заштитник За Колена Подлога За Поддршка На Ременот Пателарна Тетива Лента За Поддршка За Трчање Пешачење Скока?
zoom_in

Лоебке Олеснување На Болката Колено Патела Заграда Заштитник За Колена Подлога За Поддршка На Ременот Пателарна Тетива Лента За Поддршка

DEN 1491.20

Стока
check Во продавницата

ОЛЕСНУВАЊЕ НА БОЛКАТА : Еластичната подлога за компресија во подлогата ја држи пателата околу коленото и ги апсорбира ударите ја намалува болката и го штити коленото за време на секојдневниот тренинг УДОБНО погодно за обем на долниот дел на коленото до 44 см/18 инчи. И Тоа Е Фда Регистрирани. Како спортски уред Од Класа 1, лентата за колена е загарантирана безбедна за употреба. ИЗДРЖЛИВ : Оваа Лента За Колена За Компресија Патела е и за мажи и за жени и е исклучително удобна. Тие можат да се носат секојдневно за да ви помогнат да ја добиете потребната поддршка! Одлично за пешачење фудбал одбојка трчање скокање кошарка тенис возење велосипед и правење сквотови. ПРИЛАГОДЛИВ : Дизајн Со Двоен јазол; ова прилагодливо; совршено вклопување на ременот го намалува притисокот врз тетивата на пателата и на тој начин помага да се ублажи болката при трчање или вежбање; Вратете ја стабилноста; Особено направено за луѓе кои страдаат од нестабилност на коленото. ОЛЕСНУВАЊЕ НА БОЛКАТА : Еластичната подлога за компресија во подлогата ја држи пателата околу коленото и ги апсорбира ударите ја намалува болката и го штити коленото за време на секојдневниот тренинг. УДОБНО погодно за обем на долниот дел на коленото до 44 см/18 инчи. И Тоа Е Фда Регистрирани. Како спортски уред Од Класа 1, лентата за колена е загарантирана безбедна за употреба. ИЗДРЖЛИВ : Оваа Лента За Колена За Компресија Патела е и за мажи и за жени и е исклучително удобна. Тие можат да се носат секојдневно за да ви помогнат да ја добиете потребната поддршка! Одлично за пешачење фудбал одбојка трчање скокање кошарка тенис возење велосипед и правење сквотови. ПРИЛАГОДЛИВ : Дизајн Со Двоен јазол; ова прилагодливо; совршено вклопување на ременот го намалува притисокот врз тетивата на пателата и на тој начин помага да се ублажи болката при трчање или вежбање; Вратете ја стабилноста; Особено направено за луѓе кои страдаат од нестабилност на коленото.

Material:
Neoprene + Silica gel
Color:
Black
Size:
43x5.5cm/16.93x2.16in
Package List:
1x Knee Protector:
Note:
1. Please allow 1-3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Поврзани производи..