• Свеж
LUCKYCAT Компатибилен Со Куќиштето Galaxy S10 Plus,Кристално Мат Чисто Куќиште, Заштитна Заштита Отпорна На Гребење Подобрен Капак На Tpu За Рачен Зафат За Samsung Galaxy S10 Плус-Јасн?
zoom_in

LUCKYCAT Компатибилен Со Куќиштето Galaxy S10 Plus,Кристално Мат Чисто Куќиште, Заштитна Заштита Отпорна На Гребење Подобрен Капак На Tpu

DEN 175.52

Стока
check Во продавницата

Двојна Граница,Акрилна Табла, Тешка Заштита Цврста И Издржливост, Заштита Од 360°, Хибриден Дизајн на Боја. Лесен Зафат, Пријателски За Џеб, Против Гребење,Лесен, стилски. Прецизни Исечоци,Лесен Пристап до сите Пристаништа, Удобен За Полнење Без Отстранување на Куќиштето. Применливо : Samsung Galaxy S10 Plus [2019]. Двојна Граница,Акрилна Табла, Тешка Заштита. Цврста И Издржливост, Заштита Од 360°, Хибриден Дизајн на Боја. Лесен Зафат, Пријателски За Џеб, Против Гребење,Лесен, стилски. Прецизни Исечоци,Лесен Пристап до сите Пристаништа, Удобен За Полнење Без Отстранување на Куќиштето. Применливо : Samsung Galaxy S10 Plus [2019]. Карактеристики на производот : оваа футрола за телефон може да се пофали со прекрасен изглед и цврст состав, што може да го направи вашиот мобилен телефон извонреден и карактеристичен.овој случај за вашиот мобилен телефон е изработен од висококвалитетен материјал кој со голема густина, непријатно исчезнува и против гребење може да понуди сигурна заштита за секојдневниот живот на вашиот мобилен телефон за да може да обезбеди долговечност .Повисоката рамка за екранот и објективот ќе го заштити екранот На Телефонот и безбедноста и звукот на камерата,Ќе Поддржува Безжично Полнење со вклучено куќиште.Прецизните Исечоци Овозможуваат лесен пристап до сите порти, копчиња.Совршен како подарок за вашата ќерка,внука,девојка,сопруга,пријатели на нејзиниот роденден или празник.

Поврзани производи..