• Свеж
OEPWQIWEPZ TRISOD BERSIDE табела за маса слатка трендовски беспрекорни шумски животни Есенска шумска сцена дрвена ноќна ламба со постелнина за ткаенини за расадник спална со?
zoom_in

OEPWQIWEPZ TRISOD BERSIDE табела за маса слатка трендовски беспрекорни шумски животни Есенска шумска сцена дрвена ноќна ламба со постелнина

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Уникатен минималистички дизајн : дизајниран со база на дрвени дрвени, оваа ламба е многу цврста и стабилна Оваа елегантна табела за ламба комбинира цврста база на дрво со ленено лабави. Светлината од сијалицата се омекнува во мек зрак од сенката на тапанот, создавајќи топла и удобна атмосфера за вашиот ноќен живот. Избор за топло живеење : 14,57 ”(H) x 7. Оваа ламба во кревет е дизајнирана да биде мала и способна да се вклопи на мали вселенски табели и компактни простории. Одлично одговара за места како што се расадници, домови, плакари, подруми, каде било што има слаба осветленост и многу компактен. Може да покаже 16 различни ефекти на осветлување што ќе ги задоволат вашите потреби за употреба во кревет, декорација, топло расположение, светло читање и работа. Употреба на разноврсност : Елегантниот елегантен изглед на оваа табела за ламба ја издигнува естетиката на вашиот дом, канцеларија, детска соба, дневна соба, спална соба, студиска соба, колеџ, медицинска соба, читална, кафе, библиотека, книжарница, професионални канцеларии, итн. Оваа ноќна стока светла е исто така одличен подарок за вашето семејство и пријател. Лесен и безбеден за употреба : кабелот за напојување и приклучокот на ламбата за маса во кревет се наведени. Лесен за инсталирање. Оваа ламба за ноќна ноќ доаѓа со контрола на прекинувачот за вклучување/исклучување, лесна за инсталирање и употреба. Пакет со сијалица Е27 и далечински управувач. Совети : Ние сме посветени да ви обезбедиме задоволителна услуга. Ако имате какви било прашања, слободно контактирајте не. Ако имате какви било прашања по приемот на производот, ве молиме контактирајте не што е можно поскоро и најдете нè директно за да го решиме проблемот, ние ќе ви служиме 24 часа на ден. Уникатен минималистички дизајн : дизајниран со база на дрвени дрвени, оваа ламба е многу цврста и стабилна. Оваа елегантна табела за ламба комбинира цврста база на дрво со ленено лабави. Светлината од сијалицата се омекнува во мек зрак од сенката на тапанот, создавајќи топла и удобна атмосфера за вашиот ноќен живот. Избор за топло живеење : 14,57 ”(H) x 7. Оваа ламба во кревет е дизајнирана да биде мала и способна да се вклопи на мали вселенски табели и компактни простории. Одлично одговара за места како што се расадници, домови, плакари, подруми, каде било што има слаба осветленост и многу компактен. Може да покаже 16 различни ефекти на осветлување што ќе ги задоволат вашите потреби за употреба во кревет, декорација, топло расположение, светло читање и работа. Употреба на разноврсност : Елегантниот елегантен изглед на оваа табела за ламба ја издигнува естетиката на вашиот дом, канцеларија, детска соба, дневна соба, спална соба, студиска соба, колеџ, медицинска соба, читална, кафе, библиотека, книжарница, професионални канцеларии, итн. Оваа ноќна стока светла е исто така одличен подарок за вашето семејство и пријател.

- Compact & Save Space Design:
- Lamp Dimension - 14.57” x 7.09” x7.09”:
- Shade Color:
Linen White
- Input Voltage:
110V, US Plug
- Material:
Wood Base, Fabric Shade
- Switch Type:
Button Switch on the Cord
- Include E27 bulbs, a remote control:
Versatile:
This table lamp is available in a variety of patterns to add infinite interest to your living environment while enhancing a sense of well-being.:
As a bedside lamp, bedside lamp, bedside lamp, table lamp, side table lamp, etc., it is a good choice to enhance the quality of life. Suitable for bedroom, study, living room, audio-visual room or dormitory, children's room. It is also a good choice to use this table lamp as a gift for friends and relatives.:
For your dedicated service:
We are committed to providing you with satisfactory service. If you have any questions, please feel free to contact us. :

Поврзани производи..