• Свеж
Инофикс лепила за стоп, магнетна врата, стоп на вратата од не'рѓосувачки челик, стоп на вратите за дното на вратата, застанува на вратите за декоративни подни, чувај?
zoom_in

Инофикс лепила за стоп, магнетна врата, стоп на вратата од не'рѓосувачки челик, стоп на вратите за дното на вратата, застанува на вратите

DEN 223.20

Стока
check Во продавницата

Систем за задржување : Застанување на вратата на Inofix Вградена во двоен магнет со плоча од не'рѓосувачки челик, ја избираме вистинската магнетна моќност што гарантира дека вратата ќе остане безбедна Идеално за сите видови на врати за употреба во затворен простор. Практичен и функционален дизајн : тој е помал од другите слични производи со овие функции. Тоа е идеална стоп на вратата за подот декоративно и ќе ги задржи вратата и wallидот безбедни. Ова ќе ви овозможи да ја задржите и да ја задржите вратата отворена и да спречите неочекувани облоги на вратите. Тивок и лесен за употреба. Материјали и производство со висок квалитет : дизајнирани и произведени во Барселона (Европа), со трајни и отпорни материјали. Вратата на вратата од не'рѓосувачки челик Inofix се одликува со висок квалитет на материјал со мазна и елегантна површина. Идеално за домашни и комерцијални апликации. Изберете ја вашата боја! Стоперите на вратите на Inofix за дното на вратата се достапни во разни завршувања за да одговараат на вашиот декор на најдобар начин. Многу лесен за инсталирање : Благодарение на неговата фиксација на лепило, не се потребни алатки или завртки, само исчистете ја областа добро, извадете ја заштитната хартија и ставете ја! Inofix вратата на вратата има висококвалитетен материјал од не'рѓосувачки челик со мазна и елегантна површина, модерен изглед, но стабилен и издржлив во дневна употреба. Финишот во нашата површина на магнетните врата е изградена за да се спротивстави на дневните гребнатини, корозија и боење. Ние ја избираме вистинската моќност на магнет што гарантира дека вратата ќе остане безбедно отворена, ќе функционира беспрекорно и спречува неочекувани сленди на вратите. Магнетниот затка на вратата може да се постави само на затворени површини, е функционален, убав и одговара на многу стилови на декор.

Поврзани производи..