• Свеж
Gspscn Гуми Надувувач Тешки Двојни Цилиндри, Пренослив Метал Dc 12v Компресор За Воздух, 150psi Пумпа За Гуми Со Адаптер За Автомобил, Камион, SUV Гуми, Гумен Чамец, Воздушен К?
zoom_in

Gspscn Гуми Надувувач Тешки Двојни Цилиндри, Пренослив Метал Dc 12v Компресор За Воздух, 150psi Пумпа За Гуми Со Адаптер За Автомобил, Камион,

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

€БРЗА ИНФЛАЦИЈА : Gspscn тежок двоцилиндричен дизајн, максимален притисок 150 PSI, проток НА воздух 70 L/min, ја надувува стандардната гума на возилото за 1,5 минути (200/70/R18, 0-40psi) ●ТЕХНОЛОГИЈА ЗА СТАБИЛНОСТ q : гумени стапала за ДА бидете сигурни ДЕКА воздушната пумпа 12 V останува таму каде што е поставена и не се движи за време на работата ,направете го компресорот за воздух помоќен,ефикасно намалете ги вибрациите и бучавата. ●ПУМПА за НАДУВУВАЊЕ СО ДИРЕКТЕН ПОГОН со ДВОЈНИ ЦИЛИНДРИ q : во директниот погон на моторот, двата цилиндри во исто време компримиран воздух, моќен и брз на надувување, исто така мотор со директен погон го прави погонот мала брзина на ротирање, висока ефикасност, компактен, тивок и стабилност и лесен за контрола. ®РАБОТИ : особено погоден за Теренци, камиони, комбиња ,v, кросовери, Мпв, кампери, Авто, приколки, минивани, исто така може да се користи за автомобили, мотоцикли, колички за голф, велосипеди и многу повеќе. €ПОДАРОК ЗА ПАТУВАЊЕ : за време на патувањето со автомобил, носете го нашиот мал воздушен компресор GSPSCN, кој е лесен за употреба и одржувајте ги гумите во добра состојба.Можете да купите мал надувувач на гуми како подарок за вашите пријатели или семејство.

Поврзани производи..