• Свеж
ДРЖАЧ ЗА Четка За Шминка Силиконски Држач За Пенкало За Вшмукување Организатор На Биро За Организатор На Биро За Чаши За Канцелариски Материјал За Канцелариски Ма?
zoom_in

ДРЖАЧ ЗА Четка За Шминка Силиконски Држач За Пенкало За Вшмукување Организатор На Биро За Организатор На Биро За Чаши За Канцелариски

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Го олеснува складирањето на основните работи во вашата канцеларија или залихите за шминка, одржувајте ги вашите работи организирани и лесни за наоѓање Изработен од квалитетен силиконски материјал, издржлив за употреба, долг век на траење. Организатор за складирање четка за шминка, алатки за убавина, прибор за чешлање, канцелариски материјал, материјали за уметност за нокти итн. Дното дизајнирано со вшмукување, лесно се поправа на бирото. Чувајте ја омилената козметика, четки и додатоци на дофат на раката. Го олеснува складирањето на основните работи во вашата канцеларија или залихите за шминка, одржувајте ги вашите работи организирани и лесни за наоѓање. Изработен од квалитетен силиконски материјал, издржлив за употреба, долг век на траење. Организатор за складирање четка за шминка, алатки за убавина, прибор за чешлање, канцелариски материјал, материјали за уметност за нокти итн. Дното дизајнирано со вшмукување, лесно се поправа на бирото. Чувајте ја омилената козметика, четки и додатоци на дофат на раката. Опис дали барате професионален, достапен држач за четки за шминка? Дали сте во потрага по цврста, алатка што може да се користи за извршување на повеќе работи одеднаш? Ако одговорот е да, не гледајте повеќе! Нашиот производ мора да ги задоволи вашите потреби.

Поврзани производи..