• Свеж
Онона 60 компјутерски хангалки за супермаркети продавница за куќички за куќирање на полици за малопродажба, изложба на изложба на држачи за шрафцигер метал хангар ?
zoom_in

Онона 60 компјутерски хангалки за супермаркети продавница за куќички за куќирање на полици за малопродажба, изложба на изложба на држачи

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Куки за висина на алатка : Професионалец за малопродажба на wallидови што се прикажани на продавницата за продавници Хангер за триаголник : Мулти-функционални куки за дупки се погодни за полици во супермаркети, мали продавници за накит, продавници за хардвер, простории за алатки и управување со полица за да ги направат поудливи. Кука за полици за стоки : За прикажување на висечки предмети, овие куки се подготовки за да бидат подлабоки од вообичаеното. Носител на Pegboard Pliers : Специјалниот дизајн го прави попривлечен и исклучителен. Изложби за закачалки : - Позлата може да 'рѓа и да ја направи куката поубава и стабилна. Пакетот вклучува карактеристики на куки од 60 x -Триаголната кука е изработена од метал, со разни спецификации и трајна закачалка за решетки за полици. - -Бизот може да 'рѓа и да ја направи куката поубав и стабилен држач за Pegboard Pliers. -Наичен челик перфорирана wallидна кука, лесна за инсталирање и закачалка за табла за домашни дупки. -Наените куки за штипки имаат добар капацитет за носење на оптоварување, не мора да се грижите за стоката што паѓа надолу за складирање на алатки за Pegboard. -Којата : Брави со алатки од сребро колче -куки за функционални дупки за мултати се погодни за полиците во супермаркети, мали продавници за накит, продавници, простории за алатки и управување со полицата за да ги направат поудливи закачалки за полици за полиња.

Поврзани производи..