• Свеж
Луксузни 20 Пара Стапчиња За Јадење Од Нерѓосувачки Челик Метални Стапчиња За Јадење Машина За Миење Садови Безбеден Стапчиња За Јадење Метални Стапчиња За Јадење ?
zoom_in

Луксузни 20 Пара Стапчиња За Јадење Од Нерѓосувачки Челик Метални Стапчиња За Јадење Машина За Миење Садови Безбеден Стапчиња За Јадење

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

Нерѓосувачки Челик Лесни Стапчиња за Јадење : целокупното мелење е мазно и мазно, занаетот е нежен. Корејски Стапчиња За Јадење : - Стапчињата за Јадење имаат одлична цврстина, висока отпорност на абење, висока цврстина и отпорност. Храна Служат Стапчиња за Јадење : - за пешачење, кампување или секојдневна употреба. Стапчиња за Јадење против изгореници : стапчиња за јадење со одлична цврстина, висока отпорност на абење, висока цврстина и отпорност. Стапчиња За Јадење За Дома : - Невкусни, невкусни, некорозивни. Пакет Листа 20 х Пар Стапчиња За Јадење Карактеристики-Големина : 22х0, 6х0, 6см Не-Стапчиња за Јадење. - Боја : сребрени метални стапчиња за јадење. - Материјал : Нерѓосувачки Челик Нерѓосувачки Челик Стапчиња За Јадење. - Невкусни,, и не кородира Еднократно Стапчиња за Јадење. - Целокупното мелење е мазно и мазно, занаетот е нежен Прибор за Јадење. - Убави Азиски стапчиња за јадење. Можете да ги користите за да уживате Во Безбеден Стап за Јадење Во Машина за Миење Садови Во Кинески/Јанпански стил. - Стапчињата за јадење со одлична цврстина, висока отпорност на абење, висока цврстина и отпорност на метални стапчиња за сечкање. - пешачење, кампување или секојдневна употреба Против врел Стапчиња за Јадење.Информации за стоките Метални стапчиња За јадење esетски садови За Јапонско суши, Кинеска храна, топло тенџере итн.

Поврзани производи..