• Свеж
КУЈИФДС 300 Парчиња Дрвена Рачка Тетоважа Со Памук Постојани Материјали Апликатор Со Врвови Памучни Брисеви Шминка Козметички Асистент Стапчиња за Шминка За Тетов?
zoom_in

КУЈИФДС 300 Парчиња Дрвена Рачка Тетоважа Со Памук Постојани Материјали Апликатор Со Врвови Памучни Брисеви Шминка Козметички Асистент Стапчиња

DEN 1436.80

Стока
check Во продавницата

КОМПАКТНА ГОЛЕМИНА-овие памучни стапчиња се прибл 6,5 см/ 2,5 инчи во должина, доволно тенки за да стигнат до малиот простор, многу погодни за употреба. ШИРОК СПЕКТАР НА УПОТРЕБА-одлично за чистење на мапирање на веѓите, трајна шминка, маникир,алатка за шминка или друго изработка на модели, накит, украси од ткаенина, хоби, уметнички занаети. ПРАКТИЧНА УПОТРЕБА ЗА ЕДНОКРАТНА употреба-овие памучни брисеви не капе и без влакненца, здрави загарантирани и удобни за употреба бидејќи се за еднократна употреба. ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ-микро апликатори четките се направени од дрвена рачка и врвни памучни влакна, чисти и санитарни, лесни за употреба и удобни за носење. ВРЕДНИОТ пакет-пакет содржи 300 парчиња дрвен памук за еднократна употреба, со овие апликатори, можете да избегнете повеќе козметичко трошење. КОМПАКТНА ГОЛЕМИНА-овие памучни стапчиња се прибл. 6,5 см/ 2,5 инчи во должина, доволно тенки за да стигнат до малиот простор, многу погодни за употреба. ШИРОК СПЕКТАР НА УПОТРЕБА-одлично за чистење на мапирање на веѓите, трајна шминка, маникир,алатка за шминка или друго изработка на модели, накит, украси од ткаенина, хоби, уметнички занаети. ПРАКТИЧНА УПОТРЕБА ЗА ЕДНОКРАТНА употреба-овие памучни брисеви не капе и без влакненца, здрави загарантирани и удобни за употреба бидејќи се за еднократна употреба. ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ-микро апликатори четките се направени од дрвена рачка и врвни памучни влакна, чисти и санитарни, лесни за употреба и удобни за носење. ВРЕДНИОТ пакет-пакет содржи 300 парчиња дрвен памук за еднократна употреба, со овие апликатори, можете да избегнете повеќе козметичко трошење. 300 Парчиња Дрвена Рачка Тетоважа Со Памук Постојани Материјали Апликатор Со Врвови Памучни Брисеви Шминка Козметички Асистент Стапчиња За Шминка За Тетоважа НА Веѓи Влошки ОД Памучни Топчиња КАРАКТЕРИСТИКИ : ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ-четките за микро апликатори се направени од дрвена рачка и врвни памучни влакна, чисти и санитарни, лесни за употреба и удобни за носење.

Quantity:
300pcs/pack.
Size:
6.5cm/2.5inch in length.
NOTE:
Due to the light and screen setting difference,the item's color may be slightly difference from the pictures. :
Please allow slight dimension difference due to different manual measurement. :

Поврзани производи..